EXATLON ROMÂNIA, 25 martie. Vladimir Drăghia, în lacrimi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Duminică, 25 martie, la Exatlon, Faimoșii au câștigat meciul principal al zilei și astfel dreptul de a primi scrisori de la familie.

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie, VLADIMIR DRĂGHIA. Fiecare dintre Faimoși a primit câteva scrisori de la familie, părinți, copii sau parteneri de viață. Vladimir Drăghia a fost copleșit de emoții în momentul în care a citit primele rânduri scrise de mama sa cu voce tare.

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie, VLADIMIR DRĂGHIA. "Mie nu mi-e dor de tine. Te văd și te ascult mai frecvent decât am avut parte în ultimii 24 de ani și sunt tare mândră de cum ești", i-a scris mama lui Vladimir. De îndată ce a citit aceste cuvinte, Vladimir a început să plângă.

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie, VLADIMIR DRĂGHIA. "Nu mă așteptăm să mă izbească așa de tare când mi-a spus că de 25 de ani nu m-a văzut atât de mult", a mărturisit, ulterior, jucătorul.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie, VLADIMIR DRĂGHIA. Aceasta nu a fost singura scrisoare primită de Vladimir Drăghia, însă a preferat să nu o citească cu voce tare și pe cea de-a doua, sosită din partea lui Alice, mama fetiței sale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel