EXATLON ELIMINARE 12 februarie. Reacții după deciziile Faimoșilor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ion Oncescu, Flo și Diana Bulimar sunt cele trei persoane propuse pentru eliminare la Exatlon, după ce Faimoșii au pierdut duminică seară.

EXATLON ELIMINARE 12 februarie. Prima propunere a fost făcută de întreaga echipă, prin vot, și l-a vizat pe Ion Oncescu. A doua propunere a fost făcută de Cătălin Cazacu, fiind jucătorul cu cele mai multe puncte obținute în ultima săptămână. Acesta l-a nominalizat pe Flo, cel mai nou concurent. A treia propunere a fost făcută de Vladimir Drăghia, jucătorul care a câștigat mini-jocul individual pentru imunitate la care au participat doar membrii echipei "Faimoșii". Acesta a nominalizat-o pe Diana Bulimar.

EXATLON ELIMINARE 12 februarie. În urma nominalizărilor, au apărut zeci de reacții în mediul online, multe dintre acestea fiind la adresa lui Oncescu.

EXATLON ELIMINARE 12 februarie.  MESAJE de pe Facebook: Unii nu s-au prins că bunul simţ al lui Ion și inteligenţa lui au trecut de sticlă. E foarte susţinut!

Ion Oncescu e din altă lume. Cea a bunului simț, a respectului față de oameni și principii. Le vorbește în parabole și cei de lângă el îl consideră ciudat. Inteligența într-o majoritate mediocră e o ciudățenie.

Chiriță strică tot reality-show-ul ăsta. Aștept cu nerăbdare momentul când va fi propus pentru eliminare. Cât despre cei nominalizați, consider că Flo e cel care e cel mai slab în momentul de față iar cât despre Ion Oncescu e cel mai fair play om din tot spectacolul ăsta și unul dintre persoanele foarte cerebrale.

EXATLON ELIMINARE 12 februarie.  MESAJE de pe Facebook: Ion merită pe deplin să rămână în competiție. În urma celor întâmplate pe parcursul emisiunii cred că a câștigat foarte mulți susținători și pentru asta oricât ar fi de nominalizat are susținerea celor de acasă. A arătat și astăzi (n.r. duminică) că are un caracter demn de un om ce joacă în echipă, prin dăruirea la probă, unde a tras mai mult decât cei ce au parcurs-o și prin proba de imunitate, unde iarăși a arătat că nu vrea să se bage în jocul celorlalți, renunțând în a câștiga ca să nu fie în situația de a alege pe cineva pentru eliminare.

[citeste si]  

Nu țin cu faimoși, dar Ion Oncescu chiar a încercat să își schimbe comportamentul "ciudat" pe care l-au văzut colegii săi, nu merita atâta lipsă de respect din partea celorlalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel