EXATLON. Diana Bulimar aruncă BOMBA. Ce s-a întâmplat la Olimpiada din Londra
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Diana Bulimar a povestit, marți seară, la Exatlon, cel mai marcant episod din cariera ei sportivă.

DIANA BULIMAR - EXATLON ROMÂNIA. Fosta gimnasta a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat la Competiția Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, atunci când Larisa Iordache a înlocuit-o la exercițiul la bârnă pe Diana Bulimar.

DIANA BULIMAR - EXATLON ROMÂNIA. "Adevărul este că săptămâna asta a fost un rollercoaster emoțional, am avut păreri diferite despre acest show, mi-am dat seama că este un reality show, mi-am dat seama că regulile se pot schimba și că nu este ceva exact, mi-am dat seama că trebuie să mă adaptez. Din săptămâna asta, am învățat că lumea este nedreaptă și că nu contează cât muncești dacă este cineva mai bun lângă tine ti se poate lua acel dar, iar aici vine comparația.

Eu am prins o singură Olimpiadă, cea de la Londra, în 2012. Luasem deja o medalie și mă calificasem deja într-o finală Olimpică. Din fericire sau din păcate, colega mea, care era mai bună ca mine, era următoarea. Și, trăind în România, și putând să se facă singurele schimbări, m-am dus la doctor, să mă dau accidentată și să concureze ea în locul meu.

Nu știam ce să simt, dintr-o parte eram atacată de săgeți... Familia îmi era alături și trebuia să își dea acceptul pentru acel fapt și care nici până în momentul de față nu a fost semnat. Părinții mei nu și-au dat acordul. Colega mea Larisa (n.r. Larisa Iordache) a primit șansa, mă bucur că a avut acea șansă și a trăit ce a trăit pe bârnă. Simțeam că sunt moartă, aveam 14 ani de gimnastică, simțeam că am muncit atâția ani pentru acel moment și mi-a fost luat. Nu vreau să răscolesc amintiri, vreau doar să spun că sunt împăcată cu acea decizie", a povestit Diana Bulimar, în cadrul competiției Exatlon.

[citeste si]

DIANA BULIMAR - EXATLON ROMÂNIA. Printre nominalizările spre eliminare din această săptămână se numără și Diana Bulimar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel