Data publicării:

Exatlon. Ana Georgescu și Adrian Blidaru, noi concurenți

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Exatlon
Exatlon
Ana Georgescu, campioană internațională și națională la gimnastică ritmică, și Adrian Blidaru, jucător profesionist de baschet, se alătură faimoșilor, la „Exatlon"

Se strâng rândurile, încă doi sportivi se pregătesc să uimească o țară întreagă prin evoluții spectaculoase, în cel mai așteptat reality al momentului, „Exatlon", show-ul care va începe în această toamna, la Kanal D. Sunt tineri, energici, carismatici și foarte bine pregătiți fizic și psihic pentru ce va urma în Republica Dominica.

Ana Georgescu, campioană internațională și națională la gimnastică ritmică, are în palmares peste 40 de medalii de aur în diverse competiții de top. Și-a început cariera de sportivă de performanță în gimnastică ritmică la o vârstă fragedă, la doar trei ani intră în sala de antrenament, pentru ca, mai târziu, cu Echipa Națională a României de Juniori, să câștige peste 40 de medalii de aur, și alte peste 30 de argint și de bronz, internaționale și naționale. 

„Îmi place competiția și consider căpromovează un alt tip de activitate în mediul public, de care avem mare nevoie pentru a fi mai sănătoși, mai creativi, mai echilibrați. Cred că am un mesaj puternic de transmis prin intermediul acestei emisiuni, în care îmi doresc să rămân cât mai mult!", a declarat Ana Georgescu.

„Nu am plănuit nimic”

Adrian Blidaru este jucător profesionist de baschet, a reprezentat echipa națională a României la calificarea Eurobaschet din 2015. A activat în cei 25 de ani de carieră sportivă la mai multe cluburi precum CSS Constanța, Farul Constanța, CSU Cuadripol Brașov, CSU Ploiești, CS Otopeni, Târgu Mureș, Steaua București, BCM Pitești. Are în palmares 6 titluri de campion național, 5 cupe ale României și câștigător al FIBA Europe Cup. Este carismatic, dinamic, foarte sigur pe el și un adevarsar redutabil.

„Referitor la, nu am plănuit nimic dar, că un făcut, cu o luna înainte de a află că o să particip, am început să mă antrenez, atât în sala, cât și afară, și să am un regim de viață sănătos. Întru în concurs cu gândul de a ieși cât mai târziu, chiar ultimul! (...) Sunt născut să fiu lider, pe lângă acest aspect, eu am fost playmaker în baschet, asta înseamnă să îi pui în valoare pe ceilalți, dar și să dai ultima lovitură, pasă decisivă, și cred că asta voi face. Îmi voi ajută colegii, dar ultima lovitură vreau să o dau eu ", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel