Exatlon. Adrian Blidaru, adevărul despre tensiunile din Dominicană
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adrian Blidaru
Adrian Blidaru
Adrian Blidaru, ultimul concurent eliminat de la Exatlon, a împărtășit primele gânduri despre experiența din Republica Dominicană la întoarcerea în țară.

"Mi-a plăcut foarte mult de Ciprian. L-am supranumit "Fuego", cel mai bine ar fi să fie doar Ciprian-Ciprian și Fuego-Fuego. L-am văzut un om asumat. A fost foarte greu pentru că mai toată lumea spunea că primele două săptămâni sunt periculoase. M-am adaptat destul de repede, dar și psihic am picat tot atât de repede. Plecarea lui Whatzy, certurile pe care le aveam și între noi pentru că nu respectam strategiile și atunci am realizat că nu tragem toți la aceeași căruță. Ce s-a întâmplat acolo sunt inerente și nu le poți da la o parte. El era băiatul care dădea totul pe traseu (n.r. Whatzy). Trebuie să se autodepășească, în momentul în care a plecat, echipa s-a simțit puțin vinovată. Noi nu suntem apropiații lui, nu-l știam dinainte. (...)

Eu până nu văd, nu cred. Mi-am asumat, am plecat. Nu mi-e rușine cu ce am făcut acolo, chiar am încercat să fiu pionul din echipă. Eu în sport nu prea aveam emoții. Când am urcat scările la primul traseu, mi-era frică de inaltime. Nu aveam cum să nu reușesc. Whatzy inspira încredere și ne motiva și pe noi. El trebuia să se autodepășească. Odată cu plecarea lui, s-a pierdut asta. Au fost niste ieșiri. (...) El încerca să fie prieten cu toți, încerca să ne adune să fie prieten cu toți și atunci normal că se creează distanța aia", a mărturisit Adrian Blidaru în emisiunea FanArena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel