EXATLON 2018, Kanal D, 13 februarie. ELIMINAREA SERII. REZULTATE VOT- SONDAJ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
EXATLON
EXATLON
Încă un concurent părăsește concursul ”EXATLON”, marți seară, 13 februarie. 

VEZI ȘI:  LIVE EXATLON ROMÂNIA 2018, KANAL D, 13 februarie. ELIMINARE din echipa "FAIMOȘII"


EXATLON 2018, Kanal D, 13 februarie. ELIMINAREA SERII. REZULTATE VOT- SONDAJ  Trei concurenți din echipa ”FAIMOȘII” au fost nominalizați pentru eliminare: Flo, Ionuț Oncescu, Diana Bulimar. 

EXATLON 2018, Kanal D, 13 februarie. ELIMINAREA SERII. REZULTATE VOT- SONDAJ Cititorii DCNews au fost întrebați, într-un sondaj de ultimă oră, cine ar trebui eliminat. Cei mai mulți au votat că eliminat ar trebui să fie Flo. 1.155 au votat pentru această variantă, adică 46,31%. 

EXATLON 2018, Kanal D, 13 februarie. ELIMINAREA SERII. REZULTATE VOT- SONDAJ Următoarea cea mai votată pentru eliminare a fost Diana Bulimar: 702 voturi, 28,15%. Ionuț Oncescu a fost votat de 637 de cititori, care consideră că ar trebui eliminat, adică 25,54%. 

(w670) EXATLON KA

EXATLON 2018, Kanal D, 13 februarie. ELIMINAREA SERII. REZULTATE VOT- SONDAJ  Flo a fost propus pentru eliminare de către Cătălin Cazacu, omul săptămânii din echipa ”Faimoșii”, pentru că a înregistrat cele mai multe puncte pentru echipa sa. Diana Bulimar a fost propus de Vladimir Drăghia, cel care a câștigat imunitatea duminică seară. Ionuț Oncescu a fost propunerea echipei, adică majoritatea a fost cea care a decis pentru eliminarea sa, fiind acuzat că nu se implică și nu s-a integrat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel