Exatlon 16 septembrie. Iulian Pîtea, amenințat de Mirel Drăgan. La un pas de a se lua la bătaie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tensiuni la Exatlon
Tensiuni la Exatlon
Exatlon 16 septembrie. Iulian Pîtea a fost amenințat de Mirel Drăgan. Cei doi concurenți au fost la un pas de a se lua la bătaie.

"Vă rup", a strigat Mirel Drăgan spre echipa Războinicilor după ce a câștigat traseul împotriva Războinicului Călin Novăcescu.

"Astea sunt ***", i-a spus Iulian.

"Să faci și la *****" tot la fel", a răspuns Mirel.

"Hai, hai! Ce faci? Ce poți să-mi faci?", a spus Războinicul.

"Tu vezi că e camera aici?", a întrebat luptătorul de kempo.

Iulian Pîtea a început să facă glume: "Facem o poza? Hai?", i-a zis el lui Mirel Drăgan. După acel moment, luptătorul de kempo l-a luat pe Iulian de gât și i-a șoptit ceva la ureche. "Ai înțeles? Ascultă-mă ce spun!", i-a spus la final.

Când s-a întors pe banca echipei sale, Iulian le-a spus colegilor ce i-a șoptit Mirel la ureche: "A zis că în momentul în care mă prinde acasă, *******"

"Foarte frumos, Mirel! Bravo! Bravo, mă! Un mare campion cu mari vorbe. Ai invațăt să vorbești, prietene. Eu, personal, sunt mândră de tine. Atâta poți, atâta faci!", a strigat Ana Otvoș, timp în care toți Războinicii au început să aplaude.

"Are 21 de ani, bă!", a țipat și Simi.

"A venit lângă urechea mea și a început să mă amenințe, să aducă injurii familiei mele. Eu sunt aici, eu mă confrunt cu tine, de ce să îi implici și pe alții? A zis că o să mă bată, că o să îmi facă nu știu ce acasă, că o să mă aștepte la aeroport. Mă strângea de gât foarte tare. A vrut să mă muște de ureche și m-am tras", a povestit Iulian după întreaga scenă.

Vezi și: Exatlon România, sezon doi. What's UP a plecat din emisiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel