Examen auto picat. Motivul, porumbeii. Caz incredibil în România
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 14 Martie 2018, 11:03
WhatsApp
Examen auto
Examen auto
O tânără în vârstă de 18 ani, din Făgăraş, a picat examenul pentru permis după ce poliţistul a considerat că fata nu a acordat prioritate unor porumbei.

Tânăra de 18 ani nu a trecut proba practică a examenului auto, joi, din cauza unei reguli de circulație inventate, iar acum este hotărâtă să depună contestație.

Instructorul elevei spune că nu a mai auzit așa ceva. „După cum a menționat, el a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de munca cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit", declară Gheorghe Grecu, instructor auto, informează bunaziuafagaras.info.

[citeste si]

Examinatorul, care ar fi delegat de la București din cauza numărului insuficient de personal la Brașov, a declarat-o pe elevă „respinsă", conform procesului verbal completat și semnat de el în prezența unui martor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?