România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 14 sep, 09:32
EvZ, mesajul zilei în scandalul cu Stelian Ion. Diferența față de Newsweek: Spre deosebire de falimentara revistă...
Stelian Ion/ Foto Agerpres
Evenimentul Zilei s-a autosesizat, după ce candidatul USR-PLUS la primăria Constanţa, Stelian Ion, a acuzat publicaţia, dar şi ziarul lui Sabin Orcan, Newsweek, că nu au scris dezinteresat anchetele la adresa sa. 

"Pentru că a menționat și EvZ, am decis să-i răspundem public. Și să lămurim diferența între EvZ și Newsweek.", scrie evz.ro. 

De când scrie EVZ despre Stelian Ion

 

"Una din cele mai disputate primării este cea din orașul Constanța. Se bat pentru ea PSD, prin Decebal Făgădău, PNL, cu amiralul Vergil Chițac și USR prin Stelian Ion. Ieri s-a mai consumat un moment caracteristic campaniilor electorale sub semnul lui Caragiale: Stelian Ion a încercat o manevră de victimizare povestind cum i s-a cerut lui să se retragă din cursă. Cine i-a cerut? Magnatul Gabriel Comănescu. Iată ce a declarat Stelian Ion într-o conferință de presă, declarații reiterate la UM G4 Media:

”Am refuzat, iar după întâlnire s-au înmulțit atacurile. Noi vorbim de o întâlnire care a avut loc în 27 mai. În 12 august, de la acel articol din Newsweek, scris de domnul Sabin Orcan, a început o rafală întreagă și o avalanșă de atacuri la care mă aștept în continuare față de dezvăluirile pe care le-am făcut, să continuie. Mai sunt două săptămâni și sunt convins că nu vor renunța la genul acesta. (…). Când Dan Andronic, despre care s-au scris multe și știm, pune iarăși presiune cu Evenimentul Zilei și multe astfel de publicații, împinși de astfel de magnați și moguli care au interesele lor…. Cine își imaginează că din dragoste pentru Constanța oamenii ăștia susțin un candidat anume, se înșeală amarnic”, a declarat Stelian Ion pentru G4Media.

Deci să luăm faptele așa cum le expune speriatul USR-ist: Gabriel Comănescu se întâlnește cu Stelian Ion în 27 mai, îi cere să se retragă. Refuză. Pe 12 august apare un articol semnat (nu scris!) de Sabin Orcan în Newsweek, iar subsemnatul face presiuni prin Evenimentul Zilei. Ca să ce? Ca Stelian Ion să se retragă.

Comentariul meu pentru UM G4 Media a fost scurt: O prostie! Pentru că o minimă documentare ar fi dovedit că useristul Stelian Ion bate câmpii. Evenimentul Zilei a început să scrie despre trecutul său sulfuros și relațiile cu Gașca lui Radu Mazăre încă din 2019.", a scris Dan Andronic. 

Diferenţa faţă de Newsweek

 

"Două ample articole sunt dovadă că Evenimentul Zilei a publicat dezvăluiri despre Stelian Ion, înainte să-i apuce setea de investigații pe cei de la Newsweek. Cu mult înainte de așa-zisa întâlnire a lui Stelian Ion cu Gabriel Comănescu. Iar spre deosebire de cei de la Newsweek, nu am avut nici un contact cu omul de afaceri Gabriel Comănescu. Pentru că nu avem nevoie. Spre deosebire de falimentara revistă Newsweek, iar ca să fie clar, dau citatul exact din spusele directorului acesteia: „Demersul Newsweek România n-are nicio legătură cu omul de afaceri Gabriel Comănescu. Singurele noastre contracte cu firma sa, GSP, au fost în anii trecuți, cu ocazia unor evenimente de energie.” Chelul își pune mâna în cap, iar ampla explicație pe care a dat-o Sabin BOrcan este de tot râsul. N-are legături, dar are… A picat ca fraierul în capcana lui Stelian Ion, dând explicații confuze. Sunt convins că i-a fost frică de urmarea dezvăluirilor lui Stelian Ion. Dacă avea spiritul unui ziarist de investigații spunea scurt: Cel care trebuie să dea explicații este Stelian Ion, pentru că el candidează la Primăria Constanța!", mai transmite evz. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro