EVZ întoarce armele. Reportaj despre bătrâna înhățată degeaba de procurori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Evz.ro a publicat, miercuri, un reportaj despre o bătrână care a fost adusă de procurori în Capitală, pentru audieri, tocmai din comuna Iaslovăţ, judeţul Suceava. După audieri, femeia în vârstă de 72 de ani a fost lăsată în stradă, fără niciun leu în buzunar.

Materialul prezintă cazul Mariei Cociorvan, care a ajuns celebră în comuna sa după ce la televizor au apărut imagini în care putea fi văzută cum era adusă de mascați la sediul DNA București. 

Bătrâna a fost acuzată de anchetatori că i-ar fi dat ouă şi bani judecătorului Bogdan Bărbuţă, de la Judecătoria Rădăuţi, arestat preventiv luni seară de Curtea de Apel Bucureşti, pentru fapte de corupţie.

În timpul audierilor i s-a făcut rău și a primit o felie de pizza din partea unui anchetator, chiar dacă nu a recunoscut faptele de care era acuzată și nu i-a făcut pe plac acestuia. Într-un final, a fost lăsată singură pe străzile Capitalei, pe care nu o mai vizitase niciodată, arată sursa citată.

A reușit să ajungă acasă mulțumită unui avocat, care i-a dat 100 de lei pentru a-și putea cumpăra un bilet de tren. 

„Vă spun adevărul că l-am pupat de bucurie”, a declarat femeia, care a ajuns acasă a doua zi dimineaţă, la aproape 24 de ore, după ce a plecat din faţa porţii, cu duba jandarmeriei. Ea a transmis că va face toate demersurile pentru a-i acționa în instanță pe cei vinovați de situația în care a fost pusă, încheie evz.ro.

Vezi și: Trei magistrați suspectați de mită în dosare cu retrocedări, aduși la DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel