Evoluții în endocrinologie, disforie de gen, transsexualitate. Prof. Univ. Dr. Corin Badiu, la Academia de Sănătate / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Corin Badiu
Corin Badiu
Prof. Univ. Dr. Corin Badiu este invitatul zilei la Academia de Sănătate.  

Invitatul ediției de luni a emisiunii Academia de Sănătate de la DC News și DC Medical va fi Prof. Univ. Dr. Corin Badiu, care este doctor în științe medicale, medic primar endocrinolog și diabet, nutriție și boli de metabolism.

Disforia de gen este un termen folosit de un timp relativ scurt, mult mai îndelung folosit fiind termenul de transsexual, pentru a defini această stare. Prof Univ. Dr. Corin Badiu, doctor în științe medicale, a vorbit  despre ce presupune această condiție medicală și care este rolul endocrinologului în această problemă.

De asemenea, Corin Badiu este profesor universitar – Disciplina de Endocrinologie, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" București și șef secție clinică universitară „Patologia tiroidiană de corelație" la Institutul de Endocrinologie „C. I. Parhon", din 2002 până în prezent.

Prof. Univ. Dr. Corin Badiu deține un doctorat în Endocrinologie și are o supraspecializare - în sexologie.

Interviul va putea fi urmărit luni, 9 ianuarie, de la ora 11.00, pe pagina de Facebook DC Medical și DC News, dar și pe Youtube DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel