Urmărește emisiunea live
Evenimentul politic al anului. Ciuvică: Este cel mai important din cei 7 ani de prezidenţiat iohanist
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor
Facebook Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor
Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac au venit cu o nouă analiză în ultima ediţie din acest an a emisiunii "Miercurea Neagră". 

Întrebat care a fost evenimentul politic al anului 2021, Mugur Ciuvică a indicat spre ieşirea USR de la guvernare. 

"E cel mai important eveniment politic din 7 ani de prezidenţiat iohanist. Anume faptul că au fost daţi afară neomarxiştii de la guvernare. Fără Iohannis nu se întâmpla chestia asta, el i-a scos de la guvernare pe userişti. Iar ăsta e un lucru foarte bun. 

Pe locul 2 e şi schimbarea de guvern. Să vedem ce se va întâmpla cu acest PSD emasculat, ce vor face cu guvernare. Am o oarecare curiozitate, fără mari speranţe", a declarat Mugur Ciuvică. 

Clotilde Armand, locul 1 la imunitate

Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a declarat la emisiunea "Miercurea Neagră" de la DC News TV că, în opinia sa, "anul acesta cea mai clară imunitate a avut-o doamna Clotilde Armand cu dosarul ăla (n.red. dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1)."

"A fost mult prea pe față, imagini, tot ce s-a întâmplat acolo era clar, numărătoarea paralelă făcută de PSD sau de cine a mai făcut arăta o diferență în favoarea lui Tudorache. Au apărut imagini cu procese verbale modificate grosolan...", a adăugat Ciuvică.

Mugur Ciuvică a spus apoi că, în opinia sa, "în condițiile în care având și martori, și numărători paralele, și documente, și video, nu s-a întâmplat nimic cu doamna Clotilde Armand - toate acestea o plasează la cea mai imună din politica românească."

"Mai sunt și alții imuni, dar poate nu au avut dosare și de aia nu s-a demonstrat.", a continuat Mugur Ciuvică.

"E clar pe locul 1 la imunitate.", a subliniat președintele GIP.

"Și ca să fie sigură toată lumea că e pe locul 1, se desființează de la sine și SIIJ-ul. Am înțeles că procurorii de la SIIJ, care oricum sunt puțini, vreo cinci, sunt numiți interimar și pe o perioadă de patru-cinci ani, care expiră peste vreo trei luni.", a mai spus Mugur Ciuvică, râzând. 

Amintim că scandalul a izbucnit după apariția unor imagini din momentul în care erau căutați sacii de voturi pentru Sectorul 1, care ar demonstra o posibilă fraudă electorală la alegerile locale. Imaginile au apărut după alegerile de anul trecut și au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel