Negrescu, culise din PE despre proteste: Au mers prea departe!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Victor Negrescu susține că evenimentele care au avut loc în România sunt o temă suplimentară în discuțiile cu privire la preluarea Consiliului Uniunii Europene de către România.

Victor Negrescu a declarat că în foarte multe discuții cu reprezentanți ai statelor membre UE și chiar ai presei, se cer informații cu privire la situația din România. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene consideră că disputele politice au mers prea departe, iar informațiile din presa internațională sunt uneori eronate.

"Trebuie să le explic"

"Din nefericire, o bună parte din discuții încep prin a da informații despre ce se întâmplă în România. Mi-ar plăcea să pot să mă concetrez pe ceea ce avem de făcut. Din păcate, disputele politice au mers prea departe și din păcate, uneori, și informațiile au fost analizate în diferite zone europene uneori eronate despre ce se întâmplă în România. (...) Să știți că nu mă întâlnesc doar cu repezentanți ai statelor membre, mă întâlnesc și cu presa europeană și de multe ori au infomații care nu știu de unde le iau, dau uneori pot fi greșite. Trebuie să explic și ulterior să ne concentrăm pe ceea ce este important", a declarat Victor Negrescu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel