Evenimente ciudate pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Colegii îi dau mari bătăi de cap Capricornului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Peste câteva zile, va fi Lună Plină în semnul Peștilor. Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii.

Cei care au marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor trece prin tot felul de evenimente ciudate încă de pe acum, potrivit astrologului Daniela Simulescu. „Vor avea tot felul de suspiciuni și vor deveni prăpăstioși din orice”, a spus astrologul.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Cu Soarele și Venus în Fecioară nu faci decât să muncești. Atât la serviciu, cât și acasă. La finalul zilei te vei simți mulțumit. 

Taur

Nu neglija starea de bine. Dacă nu o vei avea, nu vei putea performa în niciun domeniu al vieții. Deci nu forța absolut nimic!

Gemeni

Depinzi prea mult de unele răspunsuri ale rudelor. Dar, din păcate, nici nu ai cum să le forțezi. Încearcă să nu iei nimic personal. 

Rac

Tu centrezi, tu dai gol. Și parcă nu ajungi în punctul dorit. Este mai important procesul, drumul pe care îl parcurgi spre obiectiv. 

Leu

Nehotărârile celor din jur nu fac decât să te pună pe jar. Asta pentru că, în interiorul tău, nici tu nu ai luat o decizie clară în ceea ce privește un subiect. 

Fecioară

Nu prea reușești să empatizezi. Și vei fi acuzat că te comporți ca și cum totul se învârte în jurul tău. Trebuie să îți dai seama de ce. 

Balanță

Mercur se pregătește să retrogradeze în semnul tău. Te vei simți de nenumărate ori blocat, dar chiar nu este cazul să disperi. 

Scorpion

Vei avea numeroase revelații. Faci unele conexiuni pe placul minții tale, însă nu au niciun rost. Este cam târziu. 

Săgetător

Rezultatele muncii tale nu sunt cele dorite. Nu vei fi mulțumit de feedback-ul primit de la șefi. Te vei împotrivi unor decizii. 

Capricorn

Colegii îți dau mari bătăi de cap. Nu este cazul să insiști asupra vinovaților, ci mai degrabă asupra găsirii unor soluții. 

Vărsător

Te confrunți cu multe emoții. Va fi destul de greu să fii rațional. Cu alte cuvinte, încearcă să nu te implici în proiecte minuțioase. 

Pești

Primești ajutor de la cine nu te aștepți. Tu, la rândul tău, vei face tot posibilul să ușurezi viața unei persoane apropiate. 

 

Pe 10 septembrie, Lună Plină în Pești

 

Pe data de 10 septembrie, este Lună Plină în Pești. Cel mai bun moment din an pentru renunțare. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mobil în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). „Își vor da seama, într-un mod mai plăcut sau nu, că într-o relație pot juca atât rolul victimei, cât și al vinovatului. Alții vor descoperi că trăiesc într-un balon de săpun, că au preferat să creadă o poveste, că le-a convenit să se lase mințiți. Și spun asta pentru că Luna va fi în apropierea lui Neptun, planeta haosului și a iluziilor”, a spus Daniela Simulescu.

De asemenea, tot pe 10 septembrie, Mercur își va începe a treia retrogradare a anului 2022. „Și de această dată, revine dintr-un semn de aer într-unul de pământ. Acum din Balanță în Fecioară. Ce vrea această retrogradare? Să respectăm zicala vorbe, nu fapte. Mai ales în relațiile personale. Este nevoie de muncă susținută din partea ambilor parteneri. De negocieri mature și de compromisuri”, a zis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel