Eveniment TV: un spectacol montat într-o emisiune
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Screen Shot 2014-01-12 at 11.46.41 PM
Screen Shot 2014-01-12 at 11.46.41 PM

Dorin Chioțea a avut-o invitată pe regizoarea Alice Barb care a oferit un spectacol montat într-o emisiune.

„Viaţa este un cadou irepetabil. Nu lăsaţi să moară Zeul din dumneavoastră” a spus regizoarea Alice Barb în emisiunea  „Oamenii Realităţii” difuzată la Realitatea TV. Ediţia a fost una cu totul specială, aşa cum a recunoscut, în direct pe parcursul emisiunii realizatorul şi moderatorul ei Dorin Chioţea, scrie Ziarul Metropolis.

Alice Barb a realizat pe parcursul a 90 de minute o montare cu totul specială: Spectacolul vieţii şi al dragostei. Mai precis, este vorba despre un „happening” legat de puterea de a visa și despre drumul fascinat pe care orice om trebuie să-l parcurgă spre realizarea propriului vis.

„Dacă nu vrei să abdici de la visurile tale poţi să fii un om al realităţii. Numele meu m-a obligat să fiu o visătoare” a spus regizoarea, referindu-se la „ Alice în Ţara Minunilor” spectacol pe care l-a montat cu ceva vreme în urmă la Teatrul Ţăndărică.

Alice Barb a povestit cum acest îndemn spre visare este într-un fel o moştenire de familie. Mama sa i-a spus încă de când era copil: ”Visează draga mea, visează cât poţi, cu asta rămânem.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel