Eveniment educațional: mii de profesori așteptați la Conferința anuală Fischer
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Conferința Anuală Fischer International va avea loc în perioada 1-2 septembrie și se va desfășura în format hibrid, fiind organizată în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Înscrierile la acest eveniment, la care vor participa mii de profesori din toată țara, au început. Pentru înscrieri, se completează formularul de pe site-ul www.cartiengleza.ro sau de pe www.fundatiadanvoiculescu.ro

”Evenimentul se adresează atât profesorilor de limba engleză, cât și celor de alte discipline, devenind astfel emblematic pentru educație și dezvoltarea profesională, atât în rândul profesorilor, cât și al părinților care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Profesorii vor avea șansa să participe la sesiunile care abordează teme generale de educație, predare, abilități și competențe. Atât sesiunile desfășurate în format online, cât și cele desfășurate în format fizic vor fi dinamice și interactive, favorizând schimbul de idei, de experiențe și de cunoștințe și încurajând întrebările din partea celor prezenți.

Ziua de 1 septembrie va fi dedicată sesiunilor în format fizic, la  hotelul Radisson Blu, din București, iar cea de 2 septembrie va fi dedicată în totalitate sesiunilor organizate în format online.Conferința este organizată în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

”Vom întâmpina participanții cu aceeași atmosferă deschisă, caldă și prietenoasă, cu care i-am obișnuit în ultimii 14 ani, aceeași dedicare și dorința de a contribui la viitorul educației, aceeași pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeași bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă și de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă și entuziasm pentru un nou an școlar”, a declarat Daniela Văduva.

 

Traineri și reprezentanți ai unor edituri internaționale, speakerii conferinței

Ca în fiecare an, autori, traineri și reprezentanți ai celor mai prestigioase edituri și instituții vor fi alături de noi: National Geographic Learning, Cambridge University Press, Helbling English, Hamilton House Publishers, Penguin Random House, Oxford University Press, Global ELT, Collins ELT, British Council etc.

Conferința Anuală Fischer International este un eveniment anual, așteptat cu mult entuziasm de comunitatea profesorilor din România și nu numai. Mii de profesori din țară și străinătate își pregătesc astfel revenirea la catedră, participând la conferință, alături de cei mai buni specialiști.

Autorii și trainerii care vor susține prezentările sunt nume sonore în domeniu, cu o experiență uriașă, care după zeci de ani de experiență, se pot mândri cu proiecte și rezultate remarcabile, pe care le împărtășesc cu profesorii din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel