Eva Măruță, susținută de colegi după criticile primite în mediul online: Banii noștri, filmul nostru, copilul nostru, Cătăline! Nu contează! / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Alex Bogdan, Letiția Roșculeț și BRomania, Captură video podcast „Acasă La Măruță"
Alex Bogdan, Letiția Roșculeț și BRomania, Captură video podcast „Acasă La Măruță"
Letiția Roșculeț, regizorul filmului "Tati part-time”, actorul Alex Bogdan și BRomania (Matei Dima) au fost invitați la podcastul „Acasă La Măruță" unde au vorbit despre Eva Măruță. 

La doar 7 ani, Eva Măruță a debutat deja în lumea cinematografiei, jucând unul dintre rolurile principale în filmul "Tati Part-Time". Cu toate acestea, apariția sa a generat o serie de dezbateri și critici în mediul online. Spre deosebire de internauții care au criticat-o dur pe rețelele sociale după lansarea filmului "Tati part-time", cei trei invitați, care au lucrat cu Eva Măruță pe platourile de filmare, au doar cuvinte de laudă la adresa micuței. 

„Apropo de elefantul din cameră și apropo de toată chestia asta cu tot ce citesc, de la tot felul de oameni, că de ce nu s-a făcut un casting mare și că familia Măruță care a împins-o, și pile, și nu știu ce, aș vrea să zic o chestie din adâncul inimii mele.

Eu sunt un om care nu minte, nu e în structura mea și nu aș face-o dacă nu ar fi reală. Cu siguranță, mi-a fost frică de întâlnirea asta, nu am știut ce o să fie cu Eva, cu siguranță că am avut și eu micile mele reticențe apropo de ce poată să facă.

Din momentul în care ne-am întâlnit la repetiție, cel mai important pentru mine a fost că de la fiecare întâlnire, fata asta, Eva, a crescut. Efectiv înmagazina informație și era și mai bine, și mai bine.

Ca să adresez o dată pentru totdeauna acest bullshit (n.r. aceste prostii) cu „De ce nu s-a făcut un casting”, vreau să explic că filmul este o chestie extrem de dificilă, tehnică, foarte grea în care tu trebuie să vii de la ora 6:00 și  să stai opt ore acolo, să filmezi în continuu și că eu nu am auzit-o pe Eva niciodată să se plângă, să zică: „Am obosit”.

Fac un exercițiu de imaginație. Faci acel așa-zis casting, alegi un copil care e drăguț la casting, vine la filmare, vede dintr-o dată că nu e ca la casting. La filmare e o cameră lângă tine, sunt 30 de oameni, e un timp pe care tu trebuie să-l faci, să faci scena aia, copilul se panichează și zice: „Vreau la mama sau la tata”. „Eu nu mai pot, eu vreau acasă, vreau la mama.”

E cel mai potrivit om de pe planeta asta, și nu spun asta doar pentru că e  Eva, ci pentru că a demonstrat în film că face un personaj și este atât de naturală. Nu pot să vă explic cât de greu e să fii natural într-un film.”, a spus actorul Alex Bogdan.

Regizorul Letiția Roșculeț a explicat că l-a chemat pe fiul ei să facă figurație, însă copilașul nu a reușit să stea prea mult pe platourile de filmare. 

„Cum ar fi fiul meu, de exemplu, pe care l-am chemat la filmare să facă figurație și după o oră a zis: „Mama, eu nu mai pot". Eu aș vrea ca oamenii să comenteze după ce văd filmul, atâta tot.”, a spus Letiția Roșculeț.

„Și pe lângă asta, banii noștri, filmul nostru, copilul nostru, Cătăline! Nu contează!”, a spus BRomania la podcastul „Acasă La Măruță". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel