Eva Braun. Lenjeria intimă a amantei lui Hitler, scoasă la licitație. Vezi prețul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
O pereche de chiloţi din mătase care i-au aparţinut Evei  Braun, amanta lui Hitler,  vor fi vânduţi în cadrul unei licitaţii. 

Lenjeria în culoarea liliacului pe care Eva a purtat-o pe front a fost găsită de un soldat american într-un buncăr de lângă casa Berghof a lui Hitler, din Alpii Bavariei, la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, potrivit Mirror.

Aceştia au fost aduşi în Statele Unite ale Amercii şi au fost vânduţi către un colecţionar britanic. ,,Lenjeria intimă prezintă semne de uzură, însă nu există găuri. Culoarea lor este un liliac pal care s-a estompat cu trecerea timpului. Există o piaţă pentru astfel de lucruri, va fi interesant să vedem care va fi următorul proprietar.

[citeste si]

Aceştia vor fi vânduţi pentru un preţ estimativ de 450 de lire, în cadrul unei licitaţii din Malvern, Worcs. Acelaşi colecţionar vinde şi un ruj roşu care ar aparţinut tot Evei Braun. Rujul se află într-un ambalaj dreptunghiular cu flori şi frunze şi are o oglindă în interiorul capacului.

De asemenea, în cadrul licitaţiei va fi vândut şi un inel care a aparţinut tot Evei, acesta este confecţionat din opal şi este înconjurat de şase rubine, valoarea sa ridicându-se la 300 de lire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel