Eurovison România 2023. Mihai Trăistariu, probleme în sală: N-au votat! N-au știut la ce număr se dă SMS. Se vedea doar pe tv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihai Traistariu
Sursa foto: Facebook Mihai Traistariu
Mihai Trăistariu, prezent în platoul TVR, sâmbătă seara, a atras atenția că a fost o problemă la sistemul de votare.

"Noi, cei din sală, nu am văzut nicăieri și nici nu s-au zis pe gură niște numere de telefon unde putem vota. Se vedea doar pe tv. Ceea ce a trezit un murmur în sală: "La ce numere se votează?", "Unde se votează?", "Când se votează?".

Invitații mei, de exemplu, și rândurile de lângă noi n-au votat! N-au știut la ce număr se dă SMS. Le-am zis să caute pe net. N-au găsit, au abandonat și n-au mai votat. Deci, aici, un punct în minus.

Cel mai amuzanto-horror moment a fost când prezentatorii tot încercau să sune câțiva telespectatori să-i premieze cu 5.000 de euro pentru că AU VOTAT! Problema e că telefoanele telespectatorilor erau deja închise, la mail-urile de pe care au votat nu răspundea nimeni, iar rugămințile prezentatorilor ca oamenii - votanții să se conecteze din nou pe Facebook au rămas fără răspuns.

De unde, la un moment dat, după câteva încercări eșuate de a suna un telespectator care a votat de acasă, s-a auzit deodată în sală un nou murmur din partea fanilor Eurovision: "Păi, dacă și-au cumpărat cartele - normal că telefonul e închis! Au votat și au scos cartela din telefon!", a spus Mihai Trăistariu, potrivit click.ro.

S-a găsit câștigătorul!

În cele din urmă, a răspuns o femeie, pe nume Emanuela, care nu a știut să răspundă la întrebarea Câți membri sunt în juriul selecției Eurovision România 2023?, pentru a câștiga cei 5.000 de euro. Prezentatorii au "forțat" și au schimbat întrebarea: În ce țară se va desfășura finala Eurovision 2023? Răspunsul corect era Marea Britanie, dar și aici telespectatoarea a răspuns cu numele orașului britanic unde va avea loc finala... Liverpool. În cele din urmă, marele premiu de 5.000 de euro a mers totuși către aceasta.

În ceea ce privește concursul muzical, marele câștigător care va reprezenta România la Eurovision 2023 a fost desemnat Theodor Andrei, în urma voturilor.

Vezi și:  Finala Eurovision România, un eșec total. AndreiPartoș.ro: Atâtea bâlbe și poticneli rar mi-a fost dat să văd

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel