EUROVISION 2016, Mihai Trăistariu. Informație bombă în presa din Belgia
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihai Trăistariu se pregătește intens pentru Eurovision 2016 și, în plus, presa internațională deja scrie despre revenirea sa pe scena marelui concurs.

"Cred că mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Azi a apărut şi-n BELGIA ştirea conform căreia vreau să revin pe scena Eurovision... Unde-am visat eu aşa promovare înainte de marele concurs... ?!
Sincer să fiu asta mă obligă atât de mult!

Îmi dau seama că oamenii ăştia din străinătate nu m-au uitat ci, dimpotrivă, abia aşteaptă să mă revadă. Acum 10 minute am ascultat cum vă sună "Paradisio". Ori de câte ori o ascult sau o repet mă trec fiorii... Ştiţi de ce, nu? Pentru că-mi imaginez cum o să-mi explodeze inima de fericire când voi câştigă în Suedia locul I!

P. S. : Mi-am făcut un ritual zilnic... Dimineaţa, după ce mă trezesc repet de 2-3 ori PARADISIO ... în întregime, iar seara în jur de ora 20.00 - 21.00 o cânt în faţă oglinzii, imaginându-mi că sunt pe scena din Suedia. De obicei Eurovision-ul începe la ora 20.00 şi din acest motiv am ales să trăiesc acele 3 minute... în fiecare zi ca şi cum ar fi 10 mai!", a scris Mihai Trăistariu pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel