EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. România CÂȘTIGĂTOR: Cine merge în Suedia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. Cea mai așteptată zi pentru concurenții EUROVISION 2016 iată că a venit. Duminică, 6 martie, aflăm cine ne va reprezenta în Suedia. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla ce se întâmplă pe scena EUROVISION 2016 duminică, 6 martie, începând cu ora 20:30.

Clasamentul final este anunțat. Ovidiu Anton va reprezenta România la EUROVISION 2016.

1. Ovidiu Anton

2. Vanotek feat. The Code and Georgian

3. Florena

4. Dream Walkers

5. Mihai Trăistariu

6. Doru Todoruț feat. Irina Baianț

TVR a afișat rezultatele parțiale. Până în acest moment Ovidiu Anton are cele mai multe voturi.

Pentru a vota trebuie să trimiteți numărul de intrare în concurs, prins sms, la 1200.

Votul pentru Eurovision 2016 a început! Aveți 60 de minute la dispoziție să votați piesa favorită.

Pe scenă a urcat Mihai Trăistariu, ultimul finalist din această seară.

Zoli: Eu cred că succesul tău alături de piesa Tornero, cred că va fi greu de egalat cu această piesă.

Horia Moculescu: Eu niciodată nu știu care e piesa care va face succes. Ascultând cele șase piese, îmi dau seama că toate mesajele pe care le-am primti nu-și au niciun rost. Toate sunt bune.

Randi: Piesa ta nu este cea mai modernă, dar mi se pare că are cel mai potrivit refren pentru Eurovision.

Sandra Cepraga: Succesul acestei piese poate fi dat de refren cât 1i de show-ul vizuual. Asta nu înseamnă că Mihai nu a cântat bine.

Cezar Ouatu: Mihai cântă foarte bine. E vocea foarte bună. Sper ca convingerea ta că se îndeplinească. Mi se pare asemănătoare.

Pe scenă a intrat Ovidiu Anton, care l-a impresionat până la lacrimi pe Cezar Ouatu.

Horia Moculescu: Asta este o piesă pură cu un mesaj puternic cântată foarte bine și faptul că sunteți îmbrăcați mai spre rock nu duce piesa spre rock. Este o piesă impecabilă. 

Radi: Bravo!

Cezar Ouatu: Mă răscolește. Îmi tremură vocea, îmi tremură tot în mine când ascult piesa. Ovidiu, m-ai făcut să vibrez.

Sandra Cepraga: Te știu de la școala vedetelor. Ai evoluat extraordinar. Ai cântat superb. E un produs artistic minunat.

Zoli: Sper că realizezi că zilele aceasta ești ambsadorul rock în România.

Pe scena Eurovision a intrat Vanotek feat. The Code & Georgian, cu melodia "I'm coming home".

Randi: Îmi place muzica modernă. Nu că mi-ar plăcea muzică vehce, dar îmi place noul. Voi sunteți fresh. Nu ați avut refren în semifinală și ați avut acum.

Cezar Ouatu: Eu cred că refrenul a venit din plin acum. Rămâne și te poartă în acea stare specială.

Horia Moculescu: Eu cred că cel mai talentat participant la un astfel de eveniment este publicul. Luați-o cum vă spun. O viață întreagă am avut un respect față de public. Dar mai e ceva: Prima piesă și această piesă au fost salvate de public, prin vot.

Zoli: Eu mă bucur că o piesă care e pe radio, e și la Eurovision ceea ce emonstrează că Eurovisione un concurs modern și actual.

Snadra Cepraga: Ce ați făcut voi este e muzică. Un sound modern și un mesaj dureros. Vă doresc să fiți votați.

Pe scenă au intrat Dream Walkers, care au impresionat juriul.

Cezar Ouatu: Cred că este un produs care trebuie să părsească oceanul, cu emblemă românească. Sunteți excepționali.

Horia Moculescu: Eu i-am văzut în toate ipostazele posibile, dar separat. I-am premiat pe trei dintre ei la difierite festivaluri. Avem trei piese până acum și toate cele trei piese s-ar putea înscrie în primele zece, în Suedia.

Zoli: Eu mă bucur că v-ați supărat pe mine în semifinale. Datorită acestui lucru, azi ați fost extraordinari.

Sandra Cepraga: Mi-a plăcut bucuria voastră de a cânta. Atăt de frumos ați armonizat vocile.

Randi: O să-l contrazic pe Zoli mi s-a părut că ați fost extraordionari în semifinale ca și acum.

Pe scenă au intrat Doru Todoruț feat. Irina Baianț. Jurații au fost încântați de show-ul făcut.

Sandra Cepraga: Ați cântat frumos, a fost un moment special. Doru, ai un glas aparte.

Zoli: Cele două voci de pe scenă demonstrează că în generația de acum, două voci din două tipuri muzicale diferite, poate face o treabă extraordinară.

Pe scenă a urcat cea mai tânără concurentă din concurs: Florena. Iată ce au spus jurații despre ea:

Zoli: A fost un moment extraordinar. Cei de acasă să nu se sperie că ai doar 16 ani. Chir dacă ești foarte tânără ai făcut un moment extraordinar.

Cezar Ouatu: Florena m-a dus într-o stare foarte frumoasă. Ești pură. Avem nevoie de o asemenea puritate. Pentru mine ești de mare viitor. Bravo!

Sandra Cepraga: Iată că nu mereu vârsta refelctă maturitatea. Pentru 16 ani ai maturitate de artistă consacrată. 

Radi: Îmi place timbrul tău. Cum termini în fortță. E foarte expresivă vocea ta și apariția ta.

- Finala selecției naționale Eurovisiona început cu un recital al Paulei Seling. pe scenă a fost prezent și arbitrul de fotbal Cristi Balaș care a dat startul finalei.

EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. Florena, cea mai tânără concurentă a Selecției Naționale, va deschide seria de recitaluri din finala Eurovision România, iar Mihai Trăistariu (care concurează cu numele M I H A I) va cânta în încheierea competiției, duminică, pe scena de la Sala Sporturilor din Baia Mare.

EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. Ordinea intrării în finala Eurovision România de pe 6 martie a fost trasă la sorți de către concurenți, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii "Selecția Națională Baia Mare", difuzată în direct pe TVR 1, TVR Cluj și online, pe www.tvrplus.ro.

EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. Astfel, ordinea intrării în concurs în finala Eurovision România este:

1. Florena - cu melodia "Behind the shadows"


2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț  - cu melodia "The Voice"


3. Dream Walkers - cu melodia "Let it shine"


4. Vanotek feat. The Code & Georgian - cu melodia "I'm coming home"


5. Ovidiu Anton - cu melodia "Moment of silence"

6. M I H A I - cu melodia " Paradisio"

EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. În finala Eurovision România, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Stockholm, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Cum puteți vota

EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. Votul va putea fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...06), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone, ori sunând la același număr de telefon — 1200 și tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 06, cu același tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în rețelele Orange, Telekom și Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul "Start vot!" și se vor închide după 60 de minute, la semnalul "Stop vot!".

EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. Concursul cântecului european se va desfășura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 și 14 mai. În competiție s-au înscris 43 de țări, cu trei mai multe decât la ediția precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

Semifinala Eurovision. Punctajele concurenților

EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. Ovidiu Anton, cu piesa rock "Moment of Silence", a obţinut cel mai mare punctaj din partea juriului de specialitate, respectiv 54 de puncte. În clasament au urmat trupa Dream Walkers, a căror melodie, "Let It Shine", a obţinut 47 de puncte; Florena, care a strâns 44 de puncte pentru "Behind the Shadows"; şi Mihai Trăistariu, melodia "Paradisio" primind 34 de puncte din partea juriului.

EUROVISION 2016 FINALĂ LIVE. Prin votul publicului au fost salvaţi Vanotek feat. The Code & Georgian, piesa "I'm Coming Home" acumulând 984 de voturi, şi duo-ul Irina Baianţ şi Doru Todoruţ, "The Voice" fiind votată de 852 de ori.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel