Eurovision 2013: Ce spune Cotabiță despre Cezar Ouatu
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
gabriel_cotabita
gabriel_cotabita

Solistul Gabriel Cotabiță, în așteptarea unei seri "fierbinți" la Malmo, în Suedia, își exprimă, pe pagina sa de socializare, regretul pentru unele comentarii nefavorabile ale conaționalilor față de reprezentantul României la Eurovision 2013, Cezar Ouatu, despre care este convins că va "face o figură frumoasă" în finala concursului.

"Se anunță o seară fierbinte! Deși unele site-uri îl consideră pe Cezar posibil câștigător al acestei ediții a ESC, chiar din țara pe care o reprezintă, se aud cele mai josnice comentarii! Dacă ar fi fost ales printr-o mașinație a juriului de la București, poate aș fi înțeles, așa, fiind ales cu o covârșitoare majoritate populară, nu-mi rămâne decât amărăciunea! M-am gândit să vă propun o listă de 5 favoriți personali și mi-ar plăcea foarte mult, dacă și voi ați face același lucru! E un joc nevinovat! Lăsați patriotismul ocazional deoparte, gândiți-vă pe cine ați vota (România nu o putem vota!) și să vedem ce iese! Spectacolul va fi superb, emoțiile pe măsură, să ne bucurăm așadar!", a scris, sâmbătă, pe Facebook, Gabriel Cotabiță, în legătură cu cea de-a 58-a ediție a a celui mai important concurs de muzică european, Eurovision 2013.

Solistul, încrezător că Cezar Ouatu va avea succes pe scena de la Malmo, și-a anunțat, deja, favoriții: "Opțiunile mele sunt într-o ordine aleatorie : Suedia, Italia, Georgia, Norvegia și Germania. Asta deși la bursa pariurilor, favorită este în continuare Danemarca! Acolo era favorită și piesa din San Marino, care nu a intrat în finală! P.S. Sunt convins că Cezar va face o figură frumoasă! O zi și o seară minunată!", și-a încheiat Cotabiță mesajul postat pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel