Urmărește emisiunea live
Europarlamentare 2019. Vasile Blaga: Nu avem prieteni în campania electorală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vasile Blaga
Vasile Blaga
Liberalul Vasile Blaga, aflat pe lista PNL la europarlamentare, a declarat, sâmbătă, că formaţiunea politică din care face parte este în competiţie cu toate partidele care participă la aceste alegeri.

"Suntem în competiţie electorală cu toţi cei care au depus liste electorale, cu toate partidele; nu avem prieteni în campania electorală. Avem şi o carte de vizită, nu ca ALDE, care nici nu ştiau în ce familie europeană vor merge sau ca alţii care vor să ne scoată din Europa, cum e PSD", a afirmat Vasile Blaga, la lansarea candidaţilor PNL în alegerile europarlamentare.

El a subliniat că prin aceste alegeri se pun bazele câştigării prezidenţialelor, după care vor urma localele. "Va trebui să scoatem la parlamentarele de anul viitor acel scor care să permită cu adevărat PNL să guverneze. Adică să ne zdrobim adversarii, indiferent care sunt ei", a precizat Blaga.

Acesta a arătat că adversarul PNL dintotdeauna este PSD, partid care, deşi este slăbit şi "cum nu a fost niciodată în ultimii ani", încă nu este învins.

"Atunci eşti militant al PNL, nu să aştepţi doar de la Bucureşti, să vezi când se bate Ludovic Orban cu conducerea PSD, pentru că PSD are nume în fiecare sat din această regiune de vest. Nu trebuie să fim în frăţietate cu ei şi atunci vom câştiga. La muncă! Şi mai ales, va trebui să funcţioneze la turaţie maximă toate organizaţiile şi la nivel judeţean şi local şi de aceea, mare rugăminte la cei patru şefi ai organizaţiilor: mai lăsaţi de la voi dragii mei preşedinţi de organizaţii din vest şi aduceţi în bătălie toţi primarii, consilierii locali şi militanţii noştri, că e nevoie de fiecare, şi atunci vom câştiga", a mai spus Vasile Blaga.

Rareş Bogdan deschide lista PNL

Rareş Bogdan, care deschide lista PNL în europarlamentare, a afirmat în discursul său că pe 26 mai va fi prima victorie a liberalilor împotriva PSD, urmată de câştigarea unui nou mandat la Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis.

"Să nu vă fie frică de PSD, de ameninţările şi de presiunile lor. Să nu vă temeţi de exuberanţa unor tineri, pentru că în acest partid (PNL - n.r.) sunt tinerii de dreapta ai României. (...) Să înţeleg că în ţara aceasta nu e nevoie de experienţă, că ţara aceasta poate trăi fără bătrânii ei, fără oameni ajunşi la maturitate? Vă asigur că nu. Exuberanţa şi energia tinerilor se împleteşte cu experienţa lui Ludovic Orban, Vasile Blaga şi a celorlalţi", a afirmat Rareş Bogdan.

PNL şi-a lansat, sâmbătă, la Timişoara, candidaţii la alegerile europarlamentare, în prezenţa a aproape cinci mii de liberali din regiunea de vest a ţării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel