Europa League, rezultate. Se cunosc primele echipe calificate în şaisprezecimi
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Europa League, rezultate. Se cunosc primele echipe calificate în şaisprezecimi. foto: @EuropaLeague
Europa League, rezultate. Se cunosc primele echipe calificate în şaisprezecimi. foto: @EuropaLeague
Numărul echipelor care au trecut de faza grupelor în Europa League a ajuns la 13.

Echipele Zenit Sankt Petersburg, Fenerbahce, Sporting Lisabona, Betis Sevilla şi Dinamo Kiev s-au calificat, joi, în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, astfel că numărul echipelor care au trecut de faza grupelor a ajuns la 13. Anterior obţinuseră biletele pentru şaisprezecimi Bayer Leverkusen, FC Zurich, RB Salzburg, Dinamo Zagreb, Arsenal, Eintracht Frankfurt, Lazio şi Chelsea.

Zenit a trecut cu 1-0 de FC Copenhaga, Fenerbahce a remizat acasă cu Dinamo Zagreb, 0-0, Sporting Lisabona a surclasat-o pe Qarabag cu 6-1 în Azerbaidjan, Betis a dispus cu 1-0 de Olympiakos Pireu, în timp ce Dinamo Kiev s-a impus în Kazahstan, 1-0 cu FC Astana.

Ludogoreţ a remizat la Leverkusen, 1-1, fundaşul român Cosmin Moţi primind un cartonaş galben în min. 90 la campioana Bulgariei. Claudiu Keşeru a fost doar rezervă la oaspeţi. Şi Alexandru Băluţă a rămas pe banca de rezerve la Slavia Praga, învinsă de Bordeaux cu 2-0 în Hexagon.

Rapid Viena, fără Andrei Ivan (accidentat), a învins-o pe Spartak Moscova cu 2-1 în Rusia, prin două goluri marcate în ultimele zece minute şi rămâne în cursa pentru calificare. Fără Ştefan Radu, Lazio a fost învinsă de Apollon Limassol cu 2-0. Eintracht Frankfurt a surclasat finalista din sezonul trecut, Olympique Marseille, cu 4-0, prin dubla lui Luka Jovic şi două autogoluri. Sarpsborg a condus cu 2-0 în min. 6, dar Beşiktaş s-a impus cu 3-2, printr-un gol marcat în min. 90 de Lens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel