Europa League. FC Barcelona - Eintracht Frankfurt, surpriză de proporții pe Camp Nou
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
FC Barcelona a fost învinsă, acasă, de echipa germană Eintracht Frankfurt, scor final 2-3, joi seara, într-un meci din a doua manşă a sferturilor de finală ale Europa League la fotbal.

În tur, Barcelona și Eintracht Frankfurt au remizat, scor 1-1.

Prin urmare, echipa germană, după rezultatul fantastic obținut acasă la Barcelona, s-a calificat în semifinale, unde o va înfrunta pe West Ham United.

Barcelona - Frankfurt, scor final 2-3 (Busquets 90+1, Depay 90+11-penalty / Kostic 4-penalty și 67, Borre 37).

Citește și - 'Vulpile' de la Leicester City, calificare spectaculoasă în semifinalele Europa Conference League

Leicester City a reuşit o calificare spectaculoasă în semifinalele Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe PSV Eindhoven, cu scorul de 2-1, joi, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. 

'Vulpile', după 0-0 în tur, au făcut un ultim sfert de oră magistral, marcând prin James Maddison (77) şi Ricardo Pereira (88), după ce PSV a deschis scorul prin israelianul Eran Zahavi (27). În penultimul act, Leicester o va înfrunta pe câştigătoarea dintre AS Roma şi Bodoe/Glimt (1-2 în tur). 

RB Leipzig, calificată în semifinalele Europa League

RB Leipzig este prima echipă calificată în semifinalele Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Atalanta, la Bergamo, cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, în manşa secundă a sferturilor de finală. Vicecampioana Germaniei s-a impus prin dubla reuşită de francezul Christopher Nkunku (18, 87 - penalty), după 1-1 în tur.

RB Leipzig s-a dovedit a fi echipa mai bună în această dublă, în care românul Valentin Mihăilă a rămas pe banca de rezerve la Atalanta în ambele meciuri. Portarul Juan Musso, cel care l-a faultat pe Nkunku la penalty, s-a opus altor două ocazii mari ale oaspeţilor, în faţa lui Laimer şi Nkunku. În semifinale, RB Leipzig o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Glasgow Rangers şi Sporting Braga (0-1 în tur). 

Citește și - Clubul Chelsea este vizat de noi sancțiuni. Directorul clubului este vizat de această dată

Citește și - Barcelona pregătește bomba. Ce jucător ar putea lua înapoi de la PSG

Xavi Simons ține PSG în așteptare și ar putea opta pentru revenirea la Barcelona.

Paris Saint-Germain încă speră să-l convingă pe Xavi Simons să semneze o nouă înțelegere, dar alte câteva cluburi îl înconjoară pe tânărul olandez.

Jucătorul de 18 ani a încetat contractul în această vară, iar PSG încă nu l-a convins pe Simons să semneze, în ciuda discuțiilor contractuale de luni de zile. Citește articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel