Urmărește emisiunea live
Europa League. Echipele calificate în şaisprezecimi
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Bayer Leverkusen, FC Zurich, RB Salzburg, Dinamo Zagreb şi Arsenal s-au alăturat formaţiilor Eintracht Frankfurt, Lazio şi Chelsea şi astfel se cunosc opt echipe calificate în şaisprezecimile de finală ale Europa League după partidele jucate joi în etapa a patra a grupelor. 

Leverkusen a învins-o pe FC Zurich cu 1-0, dar ambele au profitat de egalul dintre Ludogoreţ Razgrad - AEK Larnaca 0-0. La campioana Bulgariei fundaşul român Cosmin Moţi a fost integralist, primind un cartonaş galben în min. 51. Atacantul Claudiu Keşeru a fost înlocuit în min. 76. 

RB Salzburg a dispus cu 5-2 de Rosenborg, la Trondheim, a patra sa victorie în tot atâtea partide. Şi Dinamo Zagreb a ajuns la a patra victorie, 3-1 cu Spartak Trnava. Arsenal a remizat acasă cu Sporting Lisabona, 0-0, dar această remiză a calificat-o în faza următoare. 

Slavia Praga a terminat nedecis cu FC Copenhaga, 0-0, în capitala Cehiei, la gazde fotbalistul român Alexandru Băluţă intrând în min. 79. Egalul s-a consemnat şi între Betis Sevilla şi AC Milan, 1-1, după ce ibericii învinseseră cu 2-1 pe San Siro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel