"Europa în fiecare localitate", campania TNL. Mara Mareș: Românilor trebuie să li se reamintească trei lucruri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Tineretul Național Liberal
Sursa foto: Facebook Tineretul Național Liberal
Tineretul Național Liberal organizează campania "Europa în fiecare localitate".

„Ne aflăm deja la a patra conferință regională organizată de către Tineretul Național Liberal, sub denumirea "Europa în fiecare localitate”. E o campanie inițiată și realizată la nivel național de Tineretul Național Liberal, demarată din simplul motiv că noi, tinerii liberali, credem că românilor trebuie să li se reamintească, în prag de alegeri europarlamentare 3 lucruri. Primul: cât de multe a făcut Europa pentru noi. Al doilea: de ce nu putem fi altfel decât pro-europeni. Și al treilea, cel mai important: că administrațiile conduse de PNL știu să facă performanță pentru comunitățile lor folosind bani europeni și modele europene", a spus președinta TNL, Mara Mareș. 

Președinta TNL a punctat că "Europa este la fiecare pas".

"Europa și PNL fac performanță în România, în interesul românilor, numai că uneori, ne lăsăm acaparați de știrile negative, de mersul rapid al vieții și nu vedem că Europa este la fiecare pas. Într-o școală renovată, într-un drum nou construit sau reparat, în spitalul modernizat cu tehnologie de ultimă oră, în faptul că mergem cu avionul în Europa fără a ne fi verificate documentele de călătorie sau în cele 6 luni petrecute în programul Erasmus", a declarat Mara Mareș.

Dincolo de conferințele regionale organizate, în cadrul campaniei TNL "Europa în fiecare localitate”, un steag imens al Uniunii Europene este desfășurat în orașele mari în apropierea obiectivelor finanțate cu fonduri europene.  Tot în această campanie, membrii TNL promovează pe toate rețelele sociale obiectivele de investiții finanțate cu fonduri europene, realizate în comunele, orașele și municipiile din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel