Data actualizării:
Data publicării:

Eurodeputatul PNL Dan Motreanu, în mijlocul tinerilor: Îmi doresc ca mulți dintre ei să ajungă să ne reprezinte în consiliile locale, județene și în Parlament

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Politica
WhatsApp
Eurodeputatul PNL Dan Motreanu a fost la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal.

„M-am bucurat să fiu în mijlocul tinerilor, la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal. Am făcut și eu parte, ani de zile, din organizația de tineret și a fost o perioadă în care am asimilat ideile liberale și de care îmi amintesc cu plăcere.

Le-am vorbit colegilor mai tineri despre importanța apartenenței României la Uniunea Europeană. Fondurile europene pe care le-a absorbit România sunt de trei ori mai mari față de contribuția țării noastre la bugetul Uniunii Europene. Uniunea Europeană înseamnă solidaritate și un efort permanent de reducere a decalajelor dintre zonele mai dezvoltate și mai puțin dezvoltate.

Am discutat despre faptul că tinerii de astăzi au tot mai multe posibilități să își asigure o educație de calitate. Am văzut cât de interesați sunt membrii organizației de tineret de acest subiect și sunt convins că din rândurile lor vor apărea lideri care să fie bine pregătiți în domeniile lor. Îmi doresc ca mulți dintre ei să ajungă să ne reprezinte în consiliile locale, județene și în Parlamentul României”, a scris Dan Motreanu pe Facebook.

2. -imagine fara descriere- (fondurile-europene-absorbite-de-romania--de-trei-ori-mai-mari-fata-de-contributia-tarii-bugetul-ue--dan-motreanu-subliniaza-este-important-sa-repetam-acest-adevar-2_79867800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel