Eurodeputatul Laurențiu Rebega a trădat. A trecut la grupul condus de Marine Le Pen
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Fostul lider al PC Prahova și finul ministrului Daniel Constantin, eurodeputatul Laurenţiu Rebega, a trecut de miercuri,  în eurogrupul condus de Marine Le Pen, Grupul Europa Națiunilor și Libertăților din Parlamentul European.

Începând de miercuri, Partidul România Unită (PRU) este reprezentat de eurodeputatul Laurențiu Rebega  în eurogrupul condus de Marine Le Pen.

„Miercuri 15 iulie 2015 europarlamentarul român Laurențiu Rebega a aderat la Grupul politic Europa Națiunilor și a Libertății din Parlamentul European. Este primul europarlamentar român din actuala legislatură care aderă la noul grup politic european, ce se dorește o structură ce înglobează politicieni și formațiuni politice europene cu orientare patriotică. Principalul scop politic al ENL este recâștigarea suveranității statelor naționale, membre ale Uniunii Europene, în relația cu Bruxelles-ul",  precizează într-un  un comunicat de presă al eurodeputatului român.

Prin aderarea europarlamentarului român, ENF are în componența sa membri din opt state, din totalul de 751 de deputaţi aleşi în cele 28 de state ale Uniunii Europene, precizează Laurenţiu Rebega.

În vârstă de 38 de ani, Laurențiu Rebega este de profesie inginer zootehnist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel