EURO 2024. Marius Marin: Sper să fac eu "treaba murdară"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Mijlocașul își amintește debutul la Under 21 și vorbește despre viitorul echipei naționale.

Mijlocașul Marius Marin, unul dintre primii jucători care au ajuns în cantonamentul de la Mogoșoaia, a declarat pentru FRF TV că debutul său în tricoul naționalei, la Under 21, a avut un impact major asupra carierei sale. În octombrie 2019, Marin a văzut cartonașul roșu după doar 56 de secunde de joc, un moment care l-a motivat și mai mult.

„De abia așteptam momentul revenirii la națională, aici mă simt ca acasă. După acel meci, eram cu părinții, eram distrus, îmi doream mult să joc la națională, am luat roșu după un minut jumate, chiar am zis că acela să fie punctul de pornire și uite așa s-a întâmplat, mulțumită lui Dumnezeu. România a avut în această campanie unitate și spirit de echipă. Nu știu dacă voi marca pentru națională, cea mai mare mândrie a fost să joc, darmite să marchez. Sper să fac eu treaba murdară, să zic așa, numai să facem o figură frumoasă și să adunăm puncte și să trecem de grupe la Euro,” a declarat Marius Marin.

Marin a exprimat și regretul pentru accidentarea lui Olimpiu Moruțan, care va lipsi de la Euro-2024. „Suntem prieteni foarte buni, știu că își dorea foarte mult să vină la națională. Știu că va reveni mai puternic.”

Naționala României va susține două meciuri amicale înaintea participării la Euro-2024: cu Bulgaria pe 4 iunie, de la ora 21:30, și cu Liechtenstein pe 7 iunie, de la ora 21:00. Ambele partide se vor disputa pe stadionul Steaua.

Marin a glumit spunând că singurul cuvânt pe care îl știe în limba germană este „Danke”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel