EURO 2024. A început cea de-a doua fază a vânzării de bilete
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Suporterilor le sunt oferite un milion de tichete pentru faza grupelor, iar achiziționarea a început de luni şi se va încheiat pe 12 decembrie, informează agenţia DPA.

Suporterii celor 21 de selecţionate deja calificate, printre care şi cea a României, pot achiziționa bilete pentru Campionatul European de fotbal - EURO 2024. Fiecare asociaţie naţională va primi 10.000 de bilete pentru fiecare dintre cele trei meciuri din grupa lor, la turneul care va avea loc în Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie 2024.

După tragerea la sorţi a componenţei grupelor competiţiei, care a avut loc sâmbătă la Hamburg, o loterie programată în luna ianuarie va stabili, prin intermediul site-ului oficial al UEFA, cine va intra în posesia biletelor din cea de-a doua fază a vânzărilor.

Alte etape în care vor fi puse în vânzare bilete pentru EURO 2024 vor avea loc anul viitor

Alte etape în care vor fi puse în vânzare bilete pentru EURO 2024 vor avea loc anul viitor, pentru suporterii celor trei selecţionate care vor obţine calificarea în urma play-off-urilor programate în luna martie, precum şi pentru faza eliminatorie a competiţiei.

Selecţionata României a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, competiţie la care va debuta împotriva câştigătoarei play-off-ului B (Ucraina, Islanda, Bosnia sau Israel), pe 17 iunie la Munchen, iar apoi va juca împotriva Belgiei (22 iunie, la Koln) şi Slovaciei (26 iunie, la Frankfurt), conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel