Euro 2020. Stroe, despre infrastructura de transport: Nu mai avem dificultăţi
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 29 feb 2020, 22:20
WhatsApp
Ministrul interimar al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat că pregătirile pentru Euro 2020 au avansat în ultimele două săptămâni şi nu mai sunt niciun fel de dificultăţi în ceea ce priveşte infrastructura de transport.

"Priorităţile le-am definit de fiecare dată, la fiecare audiere, pentru mine, în plan personal, este o mare oportunitate să arăt oamenilor care ne sunt planurile, gândurile, proiectele pe care le avem pentru domeniul pe care îl coordonez, de care sunt responsabil. Un mic update aş face vizavi de audierea care s-a făcut acum două săptămâni, în sensul pregătirilor pentru Euro 2020, lucrurile au avansat, nu mai avem niciun fel de dificultăţi în ceea ce priveşte infrastructura de transport, care să asigure, să fluidizeze traficul în perioada Euro 2020 şi, cel mai important lucru, infrastructura sportivă.

"Cele două stadioane sunt pregătite"

Am depăşit deja şi cu al doilea stadion, Arcul de Triumf, procentul de 70% din construcţie, iar la stadionul Steaua-Ghencea lucrările sunt avansate, sfârşitul lunii aprilie, pot anunţa încă de pe-acum, va fi momentul în care vom avea chiar gazon. Deci cele două stadioane sunt pregătite, Ministerul Transporturilor - mulţumesc domnului ministru aici de faţă - a deblocat lucrările pentru calea ferată şi, la fel, lucrările la aeroportul Băneasa sunt avansate", a declarat Ionuţ Stroe potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?