Preliminarii EURO 2020 - Joachim Loew, selecţionerul Germaniei, internat în spital
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Selecţionerul Germaniei, Joachim Loew, care este internat în spital, va rata meciurile cu Belarus şi Estonia.

Selecţionerul Germaniei, Joachim Loew, a fost spitalizat în urma unui accident suferit în timpul unei activităţi sportive şi va rata următoarele miercuri din preliminariile EURO 2020, cu Belarus şi Estonia, a anunţat vineri Federaţia germană de fotbal (DFB), citată de agenţia Reuters.

Loew a avut nevoie de spitalizare din cauza 'efectelor unui accident sportiv', care i-ar fi afectat o arteră şi a avut nevoie de tratament. Selecţionerul german va fi înlocuit pe bancă de asistentul său Marcus Sorg la partidele programate luna viitoare, cu Belarus, pe 8 iunie la Borisov, şi Estonia, trei zile mai târziu, pe teren propriu.

'Mă simt iarăşi bine, însă trebuie să o iau mai uşor în următoarele patru săptămâni. Sunt tot timpul în contact cu corpul tehnic şi voi păstra o legătură strânsă prin telefon, înaintea celor două meciuri', a precizat Loew într-un comunicat dat publicităţii de DFB.

Reprezentativa Germaniei, care doreşte să îşi refacă reputaţia după dezastrul de la Cupa Mondială 2018, unde a fost eliminată în prima fază, precum şi după surprinzătoarea retrogradare în grupa a doua valorică a Ligii Naţiunilor. Nationalmannschaft ocupă locul al treilea în Grupa C a preliminariilor EURO 2020, cu 3 puncte, lider fiind Irlanda de Nord cu 6 puncte, însă cu un meci în plus.

Citește și: Gabi Szabo, ambasador EURO 2020: "Românii își pot vedea eroii jucând acasă"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel