EURO 2020: Pavard, inconștient zeci de secunde după un contact brutal. Aproape de un alt incident tragic
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fundașul Benjamin Pavard a fost inconștient preț de 10-15 secunde în partida de marți seara cu Germania.

Potrivit Agerpres, fotbalistul francez Benjamin Pavard, legitimat la Bayern Munchen, a dezvăluit că a fost inconştient „10-15 secunde" în timpul meciului de marţi cu Germania, de la EURO 2020, după ce s-a prăbuşit în urma unei ciocniri cu un jucător al echipei adverse, Robin Gosens, transmite presa internaţională.

„A fost un şoc. M-am prăbuşit complet un moment. Din fericire, mi-am revenit repede şi după aceea a fost mai bine. De aceea am putut să continuu să joc”, a declarat Pavard. Deocamdată nu se ştie dacă medicii îi vor permite fundaşului francez să joace în al doilea meci din faza grupelor, împotriva Ungaria. Partida se va desfășura sâmbătă, 19 iunie, de la ora 16:00.

Regulamentul UEFA prevede că staff-ul medical al echipelor trebuie să dovedească o prudenţă extremă în cazul accidentărilor la cap. Momentul în care Gosens l-a făcut KO pe Pavard a amintit de semifinala Cupei Mondiale 1982, cu ieşirea pe targă a fundaşului francez Patrick Battiston după intrarea violentă a portarului german Harald Schumacher. Franţa a câştigat cu 1-0 meciul de marţi împotriva Germaniei, de la Munchen.

EURO 2020 nu a fost lipsit de incidente. Situația lui Eriksen, aproape de tragedie

                                                           

Christian Dannemann Eriksen este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. El a debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

Acesta s-a prăbușit pe teren în partida Danemarcei cu Finlanda, murind pentru câteva minute înainte ca medicii să-l salveze. VEZI TOT AICI: VIDEO | Momente GROAZNICE la EURO 2021. Christian Eriksen, leşin pe teren. UPDATE - UEFA: Jucătorul este în stare stabilă.

                                                   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel