Eugen Tomac, PMP: Toată scena politică arată ca o mare minciună
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tomac (PMP): Veto-ul Austriei trebuie anulat la Curtea de Justiție a Uniunii Europene / Foto: Agerpres
Tomac (PMP): Veto-ul Austriei trebuie anulat la Curtea de Justiție a Uniunii Europene / Foto: Agerpres
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune că "scena politică arată ca o mare minciună".

Eugen Tomac susține că scena politică din România arată "ca o mare minciună" şi că PSD şi PNL poartă vina în egală măsură pentru situaţia în care se află ţara, transmite Agerpres. În plus, preşedintele PMP a amintit că formaţiunea sa este a treia în ţară după PSD şi PNL în ceea ce priveşte numărul aleşilor locali şi că în 2020 a fost pentru prima dată când un partid cu infrastructură solidă la nivel naţional şi cu peste 2.000 de aleşi locali a rămas în afara Parlamentului, afirmând că acest lucru s-a întâmplat în urma unui "aranjament" între toate partidele.

Eugen Tomac: De la "România educată" am ajuns la România "fără frecvenţă"



"În 2020, PNL şi-a făcut campanie cu un mesaj mincinos: "Votaţi PNL, ca să nu câştige PSD!". Ce avem la guvernare? PSD-iştii au strigat "Jos Iohannis, aşa nu se mai poate!". Unde sunt PSD-iştii? Evident că toată scena politică arată ca o mare minciună. Unde suntem la ora actuală?

Cu preţurile explodate în aer, fără infrastructură, cu autostrăzi pe hârtie, votate prin legi, cu o ţară care a fost pusă pe un program politic electoral "România educată" şi de la "România educată" am ajuns la România "fără frecvenţă". (...) Este inacceptabil punctul în care suntem astăzi şi acesta este motivul pentru care eu împreună cu colegii noştri am hotărât să nu desfiinţăm acest partid, ci să încercăm să-l reorganizăm şi să contribuim la construcţia unei alternative credibile pentru România, pentru că 2024 nu va fi aşa cum vor PSD şi PNL, 2024 va fi aşa cum vor românii. (...) Ce fac aceşti oameni este inacceptabil. Privesc bugetul ţării ca pe o pradă, nu le pasă de absolut nimic. Dovada cea mai bună este că PSD şi PNL s-au porcăit în cel mai mizerabil hal şi astăzi se înţeleg de minune, doar mimează neînţelegerile", a spus Eugen Tomac.

Tomac critică Guvernul pentru faptul că se împrumută în loc să folosească banii europeni



Liderul PMP a criticat faptul că Guvernul preferă să se împrumute în loc să uzeze de banii europeni pe care îi poate accesa şi a dat asigurări că în momentul în care PMP va reintra în Parlament, va promova o lege prin care guvernele să fie obligate ca atunci când fac împrumuturi mari să organizeze în prealabil referendum.

Tomac a participat, sâmbătă, la Conferinţa Judeţeană a PMP Vaslui, în cadrul căreia a fost stabilită conducerea filialei judeţene a partidului şi le-a cerut colegilor săi să se implice pentru organizarea de structuri în toate localităţile judeţului, astfel încât să poată obţine rezultate mulţumitoare la alegerile din 2024.

Maricel Gangu a fost desemnat preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PMP Vaslui, el fiind votat în unanimitate de cei 220 de delegaţi prezenţi la conferinţa de alegeri. 

Avantajul PMP-ului care ar putea produce o surpriză la viitoarele alegeri. Bulai: Băsescu a știut să-i învețe

Preşedinţii USR şi Forţa Dreptei, Cătălin Drulă, respectiv Ludovic Orban, au transmis, în urmă cu câteva zile, mesaje de solidaritate la Liga Aleşilor Locali a PMP, cei doi exprimându-şi deschiderea pentru construirea unei alternative reformiste, alături de PMP, „care să scoată ţara la liman".

Sociologul Alfred Bulai a spus care este atuul Partidului Mișcarea Populară, mai exact faptul că PMP are structuri la nivelul întregii țări.

„Partidul Mișcarea Populară există pentru că are structuri în țară. Traian Băsescu a știut să-i învețe pe cei de la PMP să-și facă structuri peste tot”, a zis Alfred Bulai la DC News și DC News TV, în emisiunea „Nod în papură”. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel