Eugen Tomac (PMP), mesaj pentru electoratul de dreapta
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 01 noi 2022, 09:00
WhatsApp
Eugen Tomac, președinte al Partidului Mișcarea Populară și europarlamentar, a avut un mesaj puternic pentru electoratul de dreapta și la raportarea Partidului Național Liberal la oamenii care și-au pus speranța în acest partid la alegerile parlamentare din 2020.

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a avut un mesaj tranșant atât pentru Partidul Național Liberal, cât și pentru electoratul de dreapta, după ce PNL a decis să guverneze împreună cu PSD în condițiile în care la alegerile parlamentare din 2020 mesajul liberalilor a fost cu totul altul:

„Eu cred că țara se află într-un moment de cotitură. Avem o majoritate de stânga ce guvernează cu PNL-ul și UDMR-ul. Ce mi se pare extrem de important e că PNL-ul a obținut un scor bun la alegerile din 2020 mergând pe mesajul „votați PNL pentru a nu câștiga PSD“. Ăsta a fost mesajul pe care toți, de la Iohannis în jos, l-au transmis în campania electorală.

După alegeri, avem guvernare PSD-PNL, nu că nu a mai existat. În 2012 au candidat chiar pe liste comune. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt cât se poate de clare, PNL a trădat electoratul de dreapta.

Acum, în plină criză, sentimentul meu este că această majoritate nu este capabilă să ia decizii care se impun într-o asemenea situație, decizii curajoase cu privire la criza energetică, o comunicare mult mai deschisă cu cetățenii legat de ceea ce se întâmplă în vecinătatea noastră. Românilor li se spune că totul este bine și să stea liniștiți pentru că noi nu vom fi afectați. Or, evident că nu vom fi afectați pentru că suntem în NATO, însă consecințele acestui război de lângă noi sunt catastrofale și pentru economia noastră, și pentru viața de zi cu zi“, a spus, la DC News, președintele PMP Eugen Tomac.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  ”N-au intrat în Parlament, nu mai există”. Tomac anunță un nou drum al PMP: Oamenii noștri au așteptat răspunsuri

PMP - USR, la aceeași masă. Tomac: ”Există elemente care ne unesc”. De ce nu a funcționat relația cu PNL

În cadrul interviului găzduit de jurnalistul Val Vâlcu, Eugen Tomac a vorbit despre asocierea dintre PMP și USR, dar și despre încercările din trecut cu privire la alianțele cu alte partide politice. 

”Aveți o ideologie clară”, a afirmat gazda emisiunii, jurnalistul Val Vâlcu. 

”Suntem partid de dreapta, creștin democrat”, a confirmat Eugen Tomac, lider al PMP. 

”Aveți reprezentare foarte bună în teritoriu. Ce căutați cu USR-ul, care nu are reprezentare decât în câteva orașe mari?”, a continuat Vâlcu (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?