Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 19 noi 2020 / 12:39
Eugen Tomac: Educația, Credința și Sănătatea, prioritățile PMP
Eugen Tomac: Robert Turcescu și Costel Mihai, de departe cei mai buni politiceni de dreapta  Foto: Facebook
Eugen Tomac a prezentat în cadrul unei conferințe de lansare a candidaților Robert Turcescu și Costel Mihai la Brașov, principalele obiective ale Programului  PMP.

"Suntem în plină campanie electorală, una atipică, fără întâlniri și evenimente mari. Chiar și așa însă, ne adaptăm și găsim mijloace pentru a ne transmite mesajul, pentru a ne prezenta obiectivele și soluțiile," precizează liderl PMP, Eugen Tomac.

"Astăzi Miercuri, (n.r.), am fost alături de colegii din PMP Brașov. Candidații noștri, Robert Turcescu și Costel Mihai, sunt de departe cei mai buni politiceni de dreapta, oameni care merită sprijinul și votul cetățenilor pe 6 decembrie.

Am prezentat în cadrul unei conferințe de presă care sunt prioritățile programului nostru “Mișcăm România” axat pe domenii importante precum Educația, Credința, Sănătatea.

Educația are nevoie de finanțare și adaptare la progres. Trebuie să ne dezvoltăm învățământul la distanță cu accent puternic pe utilizarea tehnologiilor noi, spre a pregăti generațiile de mâine de meseriile viitorului.

Sănătatea trebuie depolitizată, iar pentru a reuși avem nevoie de o nouă viziune. PMP a depus în Parlament proiectul noii Legi a Sănătății, una care să se îngrijească de doctori și pacienți în egală măsură.

Am convingerea că Robert Turcescu și Costel Mihai vor reuși să îi convingă pe românii din Brașov că sunt cei mai în măsură să realizeze tot ce astăzi am prezentat drept obiective. Împreună, mișcăm România înainte!", 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro