Eugen Teodorovici - Daniel Dăianu, CEARTĂ la evenimentul DCMedia Group: Tăceți ACUM!/”Plec din funcție, dar dvs PLECAȚI?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Daniel Dăianu, președintele Consiliului Fiscal, este prezent la evenimentul DCMedia Group, Upgrade România - Ediția II: Soluții pentru finanțarea marilor proiecte de investiții ale României, unde, încă de la început a taxat afirmațiile ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici. 

”Vă spun și consider că nu este firesc ca afirmația făcută de dl Eugen Teodorovici... precendenții miniștri de Finanțe au fost contabili, domnia sa...” a spus Daniel Dăianu. Eugen Teodorovici a intervenit din sală, iar președintele Consiliului Fiscal i-a spus că "eu vă rog, asta e opinia dvs., vă rog să nu vă adresați... faceți ce vreți, dar această manieră de a vorbi zic că nu vă onorează, lăsați-mă să vorbesc fără intervenții, puteți să aveți replică după aceea”. 

În timpul discursului, Eugen Teodorovici a intervenit, deranjat de o afirmație a lui Daniel Dăianu, moment în care președintele Consiliului Fiscal i-a spus: ”Garanții publice am spus! Vă rog frumos, respectați oamenii! Vai de mine și de mine! Sectorul privat... Vă rog frumos să vă abțineți. Așa cum știți să jigniți, vă rog să vă abțineți. Vă rog să tăceți din gură acum! Există un cod de conduită!”. 

Președintele Consiliului Fiscal a mai spus că nu trebuie să se supere dl Teodorovici, pentru că nu sunt resurse pe măsură: ”Deci nu avem resurse pe măsură, dincolo de faptul că se lucrează adesea prost”. 

La sfârșitul intervenției lui Daniel Dăianu, Eugen Teodorovici a făcut mai multe precizări: ”Nu știu dacă vorbiți în numele personal sau în numele Consiliului Fiscal. Ați spus că noi ne închidem pe 3% pentru că nu facem investiții. Dacă-mi dați o singură factură neachitată în 2018, 2019 ca să pot să-mi închid eu pe deficit, plec eu din funcție. Dar, dacă nu este așa, plecați dvs. din noua dvs funcție de la Consiliul Fiscal. Știm foarte bine de ce aveți acest discurs sau colegii de la BNR știu foarte bine frustrările care motivează această poziție.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel