Eugen Nicolicea spulberă calculele lui Victor Ponta. Scenariul exclus de PSD după decizia ALDE
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a spus ce se va întâmpla după ieșirea ALDE de la guvernare, cu miniștrii lui Călin Popescu Tăriceanu. 

”Ieșirea de la guvernare înseamnă demisiile din partea miniștrilor care sunt susținuți de ALDE și înlocuirea lor se va face printr-o simplă remaniere, fără a trece prin Parlament, întrucât în momentul în care își dau demisiile, avem vacantare de funcție și protecția pentru partidul mic există doar dacă te dă cineva afară cu forță, nu dacă îți dai tu demisia", a declarat Eugen Nicolicea, la Antena 3.

Schimbarea va fi în Parlament, unde PSD, fără majoritate, va trebui să negocieze fiecare lege în parte pentru un vot majoritar. 

”De ce să faci moţiune de cenzură, din moment ce Guvernul trebuie să vină să ceară votul pentru restructurare?” afirmat Victor Ponta, după ce președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că ia în calcul moțiunea de cenzură. 

Se pare că PSD nu va merge pe acest scenariu, mult așteptat de Pro România și poate și de ALDE, care votează, chiar în acest momente, ieșirea de la guvernare și ruperea alianței cu PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel