Eugen Nicolăescu: PNL strânge semnături pentru o nouă moţiune de cenzură
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Eugen Nicolaescu
Eugen Nicolaescu

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal au început să strângă semnături pentru depunerea unei noi moţiuni de cenzură, pe asumarea răspunderii Guvernului pe legea Educaţiei, a anunţat, joi, viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu.

Potrivit acestuia, PNL speră să depună moţiunea de cenzură privind angajarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei cel mai târziu sâmbătă la prânz. "Am luat decizia să elaborăm moţiunea de cenzură, să o depunem şi sper să reuşim să o depunem până sâmbătă la prânz. Colegii din Comisia de învăţământ de la PNL, împreună cu colegii parlamentari din Comisia de învăţământ s-au pus pe treabă", a spus Nicolăescu, citat de Mediafax.

El şi-a exprimat, totodată, speranţa ca această moţiune de cenzură să fie îmbrăţişată şi de PSD.

"Erau câţiva deputaţi azi în sală de la PSD care înclinau să creadă că este unica soluţie avută la dispoziţie", a mai spus Nicolăescu, el apreciind că părerea acestora va fi ascultată şi de către conducerea PSD.

Nicolăescu a mai arătat că moţiunea de cenzură pe Educaţie ar putea avea mai multe şanse decât cea care nu a întrunit, miercuri, voturile necesare pentru a fi adoptată, întrucât nu este un gest strict politic, ci priveşte viitorul copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel