Eugen Neagoe, infarct. Prunea: Acum am vorbit cu el
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB
Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB
Florin Prunea, oficial Dinamo București, a oferit noi informații cu privire la starea antrenorului Eugen Neagoe, cel care a făcut infarct în timpul meciului de ieri Universitatea Craiova.

„Acum am vorbit cu el. Slavă Domnului, a depășit momentul critic. E sub observația atentă medicilor. Și aseară am stat până spre dimineață cu el împreună cu familia.

E un moment cum nu am crezut că pot să trăiesc vreodată. Uite că Dumnezeu l-a ajutat să vină înapoi. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au luptat cu moartea, au fost niște profesioniști adevărați. Când am auzit-o de doamna medic spunând «încarcă defibrilatorul», nu am mai putut face nimic decât să mă rog.

El nu mai știe ce s-a întâmplat. Era clar că i s-a făcut rău, a cerut apa, dar după asta au început problemele și a căzut. În momentul de față el este la reanimare. Sigur, am vorbit și cu doctorii, am depășit momentul critic dar va rămâne sub observație și va face niște analize mai amănunțite", a spus Prunea la Digi Sport, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel