Eugen Neagoe ”a spart gheața” la CS Universitatea Craiova în meciul cu Hermanstadt. Rivaldo, spectator de lux în Bănie - Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CS Universitatea Craiova a obţinut prima sa victorie sub comanda antrenorului Eugen Neagoe, 2-0 (0-0) cu FC Hermannstadt, sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.

CS Universitatea s-a impus prin golurile marcate de Andrei Ivan (48, 69), primul cu un şut cu efect la colţul lung, din marginea careului, iar al doilea cu o lovitură de cap la cornerul executat de Alexandru Cîmpanu. ,

Craiovenii au făcut o primă repriză slabă, având o singură ocazie, prin brazilianul Rivaldinho (42), al cărui şut din unghi a fost respins de Letica, dar au jucat mai bine după pauză.

CS Universitatea a avut şi o bară, prin Mihai Căpăţînă (68). Neagoe a stat în premieră pe banca tehnică a gazdelor, după ce la meciul său de debut (0-1 cu FC Botoşani, în deplasare), echipa a fost condusă de pe margine de secundul Ionuţ Stancu.

La meci a asistat şi Rivaldo, fostul câştigător al Cupei Mondiale şi al Balonului de Aur, tatăl lui Rivaldinho primind un tricou al Universităţii din partea preşedintelui Sorin Cârţu înainte de meci.

VIDEO

Lovitura de start a fost dată de Ion Olaru, fost jucător al Universităţii. La echipa din Bănie a revenit atacantul bosniac Elvir Koljic, după o pauză de circa şase luni, intrând în min. 60 în locul lui Rivaldinho.

În tur, FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 1-0. Universitatea a mai învins-o pe FC Hermannstadt în grupele Cupei României (2-0, în deplasare). Universitatea Craiova - AFC Hermannstadt 2-0 (0-0), Stadion Ion Oblemenco - Craiova A marcat: Andrei Ivan (48, 69). Arbitru: Marcel Bîrsan; arbitri asistenţi: Bogdan Gheorghe, Mircea Orbuleţ (toţi din Bucureşti); al patrulea oficial: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) Arbitru video: Sorin Costreie (Buftea); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti) Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel