Mihăescu, lui Vadim: "Își bate ultimul cui în sicriul politic"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
eugen_mihaescu
eugen_mihaescu

Eugen Mihăescu i-a răspuns, miercuri, președintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, după ce a fost atacat marți. Liderul peremist a refuzat să-l numească în Parlamentul European pe locul vacant al lui Gigi Becali și a amenințat că-i va "rupe șira spinării" lui Eugen Mihăescu dacă îi "forțează mâna". Vadim Tudor preferă, în schimb, chiar și al șaptelea candidat de pe lista PRM de supleanți.

Corneliu Vadim Tudor a reacționat după ce Eugen Mihăescu i-a atras atenția să nu sară peste el și peste alți supleanți „ca să-i dea mandatul fostului miliţian Dan Dumitru Zamfirescu". Mihăescu a anunţat că a informat Autoritatea Electorală Permanentă, care a răspuns, marţi, că Mihăescu are posibilitatea de a ataca în justiţie decizia liderului partidului, dar nu are competența legală să se amestece în problemele interne ale PRM. Eugen Mihăescu contrazice și spune că este în continuare membru al PRM. Dovada este chiar de carnetul său de partid. În interviul acordat Ziuanews, Mihăescu a spus că, prin acest scandal, „Vadim îşi bate ultimul cui în sicriul politic”. El a criticat și AEP, despre care a spus că este o instituție inutilă, a cărei președință „ia dejunul cu prietena sa, Nuţi Udrea, la restaurantul de fiţe ’L'Avenue’".

Când  a auzit de avertizarea lui Vadim Tudor, Mihăescu a spus că "De fiecare dată când cineva i se opune, C.V. Tudor intră în criză de isterie. De altfel, nu e de mirare: i-a mâncat diabetul creierul.". El a mai spus că "Mitocanul uită că fără mine nu ar fi existat grupul partidelor naţionaliste din Parlamentul European, dar nici nu-mi iartă că tot eu l-am desfiinţat când madam Mussolini a jignit România".

Despre scandalul cu privire la înlocuirea lui Gigi Becali în PE, Mihăescu a spus  că Vadim "îşi bate ultimul cui în sicriul politic. Va ramâne doar o curiozitate de bâlci care se exhibă în emisiunile gen tabloid ale televiziunilor." Cu privire la existența partidului PRM, Mihăescu a spus că este format din trei litere și câțiva milițieni. "Vadim nu mai are partid, va mai conduce un timp doar un clan de familie", a spus Eugen Mihăescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel