Eugen Chelemen, omul din spatele România TV: Mi-a spus că voi pierde procesul. M-a enervat atât de tare încât m-am dus și m-am blindat cu toate documentele
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
România TV
România TV
Joi, 26 octombrie, este ziua de naștere a lui Eugen Chelemen, redactor-șef al postului România TV.

Eugen Chelemen este omul din spatele România TV. Eugen Chelemen este din garda veche a jurnaliștilor, de pe vremea când se făcea presă adevărată. Într-un interviu pentru DC News, povestea despre începuturile sale în jurnalism.

Ne-a vorbit despre spaima prin care a trecut prin anii '90. A avut parte de un proces la nici o lună după ce s-a angajat. 

3. -imagine fara descriere- (eugen_chelemen_38055600.jpg)

„M-a speriat Sergiu Andon. În a treia săptămână de presă am avut primul proces. M-am dus la Tribunal și nici salivă nu mai aveam când m-a chemat judecătoarea cu buletinul în față. După prima înfățișare, Sergiu Andon mi-a spus că voi pierde procesul. M-a enervat atât de tare încât m-am dus și m-am blindat cu toate documentele posibile de pe la Corpul de Control, de prin Minister, de peste tot. Am câștigat procesul foarte ușor. După aceea mi-a zis: 'Băi, băiete, ți-am zis că vei pierde ca să mă poți ajuta cu documente'," a spus Eugen Chelemen la DC News. 

De ce voia Băsescu să-l „alerge” pe Chelemen pe scări

Eugen Chelemen a dezvăluit la DC News motivul pentru care Traian Băescu l-a amenințat că-l „aleargă pe scări”.

Redactorul șef al televiziunii România TV a declarat că Traian Băsescu era deranjat de burtiere și titlurile care apăreau pe acestea. Mai exact fostului președinte nu-i plăcea alăturarea de cuvinte ”mafia băsistă”.

„Îl deranjează burtierele, îl deranjează alăturarea de cuvinte mafia băsistă. Spunea că știe el cine pune tilturile acelea și că o să mă alerge”, ne-a spus Eugen Chelemen.

Vedeți interviul integral aici:

DC News îi urează „La mulți ani” și multe breaking news-uri pline de audiență!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel