Data actualizării:
Data publicării:

Etalare Amos, final 2021 pentru România: "Schimbări mari, drastice și bruște, poate dure"

Autor: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Etalare Amos, final 2021 pentru România: "Schimbări mari, drastice și bruște, poate dure" Sursă foto: arhivă personală Amos
Etalare Amos, final 2021 pentru România: "Schimbări mari, drastice și bruște, poate dure" Sursă foto: arhivă personală Amos
Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre cei mai tineri și exuberanți tarotologi din România. 

Amos a fost de acord să facă o etalare, în exclusivitate pentru ASTROSENS, cu privire la ce îi așteaptă pe români la finalul anului 2021. Cuvintele sale ne dau de gândit. 

„Oricât de mult ne-am dori să ne întoarcem la perioada de dinainte de pandemie, în subconștientul colectiv nu mai există această posibilitate. Românul se așteaptă la orice azi, stă așezat, dar în gardă, luandu-și măsurile de precauție. Aș putea spune că, într-un fel, dansează după melodia care i se oferă, chiar dacă melodia nu este neapărat pe gustul lui. Jonglează cu tot felul de idei și de posibile variante de a ieși la suprafață cumva. De a răzbi.

Românul trăiește azi, mai mult decât niciodată, consecințele faptelor lui, dar așa învață responsabilizarea colectivă. Conștientizează că acțiunile lui îi pot afecta și pe ceilalți sau că acțiunile unora îl pot afecta în egală măsură. Înțelege astfel că este doar o piesă dintr-un joc, poate nedrept, de domino. Acceptă ce se întâmplă, într-un fel resemnat și îi este indiferentă noțiunea de bine sau de rău.

Românul devine totuși mai calculat și mai realist, nu își mai asumă riscuri inutile.

Următoarea carte(sus) îmi arată aspirațiile, dorințele, viziunea, calea pe care mulți și-o doresc.

Aici am o carte cu greutate deoarece exprimă dorința puternică de un nou început, de a o lua de la capăt și de a lăsă în spate vechi influențe și evenimente care ne-au condiționat și ne-au constrâns libertatea de exprimare și de acțiune. Românul (dar omul în sine) își dorește mai mult că niciodată să părăsească obișnuitele patternuri, să își schimbe modul de gândire și să îmbrace, dacă e posbil, un nou costum al vieții.”

Mai multe pe ASTROSENS.RO.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel