Ești fan The Lord of the Rings? Primele imagini cu inelele piticilor și oamenilor, făurite cu ajutorul lui Sauron, din serialul Amazon / foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Amazon a publicat primele imagini cu inelele piticilor și ale oamenilor, din sezonul 2 al serialului Stăpânul inelelor: Inelele puterii.

Sezonul 2 al serialului „Stăpânul inelelor: Inelele puterii“ urmează să fie lansat la finalul lunii august, dar Amazon a publicat deja primele imagini cu cele nouă inele ale oamenilor și cele 7 ale piticilor, făurite sub îndrumarea lui Sauron, deghizat ca Annatar.

Într-o imagine este reprezentat Durin al III-lea, care are în față, pe un postament de piatră, cele șapte inele ale piticilor. Aceste inele au fost făurite de Celebrimbor și apropiații săi, la îndemnul lui Sauron, care le-a oferit piticilor pentru a-i controla și a-i le corupe. Aceste inele, menite să amplifice puterea și avuția posesorilor lor, nu și-au îndeplinit pe deplin scopul malefic, deoarece piticii s-au dovedit a fi mult mai rezistenți la influența lui Sauron decât alte rase.

În schimb, ele au amplificat dorința piticilor de aur și comori, ceea ce a dus la lăcomie și conflicte interne. De-a lungul timpului, majoritatea acestor inele au fost pierdute sau distruse, unele fiind înghițite de dragoni sau capturate de Sauron însuși, diminuând astfel influența sa asupra poporului piticilor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Lord of the Rings on Prime (@theringsofpower)


O altă imagine îl surprinde chiar pe faimosul elf Celebrimbor, care pare că aruncă cele nouă inele ale oamenilor în foc. Acestea au fost făurite în număr de nouă la număr și au fost făurite sub aceiași îndrumare malefică a lui Sauron.

Ele au fost oferite conducătorilor oamenilor pentru a-i subjuga și controla. Spre deosebire de pitici și elfi, oamenii au fost mult mai vulnerabili la corupția acestor inele, devenind astfel supuși lui Sauron, cunoscuți sub numele de Nazgûli sau "Călăreții Negri". Aceste inele le-au conferit posesorilor puteri extraordinare, inclusiv longevitate și abilitatea de a vedea lucruri invizibile pentru muritori, dar la un preț cumplit: pierderea umanității și transformarea lor în sclavi ai voinței lui Sauron.

Cel mai probabil, în imaginea de mai jos, Celebrimbor încearcă să distrugă cele nouă inele, după ce realizează că acestea au fost pervertite de Sauron, deghizat în elful binefăcător Annatar.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Lord of the Rings on Prime (@theringsofpower)


În universul lui Tolkien au fost forjate 20 de inele: trei pentru elfi, șapte pentru pitici, nouă pentru oameni și Unul, cel mai puternic dintre toate, forjat de Sauron însuși în focurile Muntelui Osândei. Inelul Unic avea puterea de a domina celelalte inele și de a corupe pe cei care le purtau, legându-i astfel de voința lui Sauron.

În timp ce inelele elfilor au rămas neatinse de influența malefică a lui Sauron, fiind ascunse și protejate, inelele piticilor și oamenilor au adus lăcomie, corupție și dezastru posesorilor lor. Realizarea, puterea acestor inele și luptele pentru controlul lor formează nucleul conflictului epic din serialul produs de Amazon.

Sezonul 2 din serialul „Stăpânul inelelor: Inelele puterii“ va fi lansat pe 29 august 2024 pe Amazon Prime Video. Premiera va include primele trei episoade, urmând ca episoadele ulterioare să fie lansate săptămânal, în fiecare joi, până la finalul sezonului pe 3 octombrie 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel