"Ești bună de campanii POLITICE". Maurice Munteanu, replică FULMINANTĂ pentru o vedetă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Juratul Maurice Munteanu i-a dat o replică fermă unei concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Xonia este cea mai nouă concurentă a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", după ce cântăreața Emy Alupei a fost eliminată din competiție în gala de duminică.

Xonia, pe numele adevărat Loredana Sachelaru, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Și-a început cariera de artistă la vârsta de 8 ani, iar la vârsta de 14 ani a semnat deja contract semnat cu o casă de discuri. 

Ulterior, cariera tinerei s-a aflat în continuă ascensiune și a colaborat cu artiști renumiți precum J. Balvin. În plus, Xonia a urmat cursuri în cadrul unei instituții prestigoase, unde au studiat Rihanna, Britney Spears, Janet Jackson sau Ne-Yo.

Ce i-a spus Maurice Munteanu la intrarea în emisiune

Xonia a surpsins pe toată lumea, încă de la intrarea în platoul emisiunii. Cei trei jurați au fost multumiți de ținuta ei, dar și de prezentare, motiv pentru care i-au oferit artistei 3 steluțe. 

Cu toatea acestea, înainte de jurizare, Maurice Munteanu a ținut să-i facă o remarcă, pe care Xonia nu a știut exact cum să o interpreteze și inițiat a crezut că e vorba de ceva rău. Imediat după ce a spus povestea ținutei, juratul a oprit-o și i-a spus ferm că este potrivită să facă publicitate și campanii politice. 

"Fetiță, asta e, tu ești bună de campanii politice. Asta trebuie să faci!", a spus Maurice Munteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel