Este război total în Sectorul 1. PNL, către Armand: Te așteptăm la ședința de Consiliu cu raportul Curții de Conturi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Facebook USR Belgia / Clotilde Armand
Facebook USR Belgia / Clotilde Armand
În Sectorul 1, foștii parteneri USR - PNL sunt la cuțite, din cauza primarului Clotilde Armand.

”Astăzi este o nouă ședință de Consiliu Local, la care cel mai probabil primarul scandal al sectorului 1 va chiuli, așa cum face mereu. Din păcate, Clotilde Armand nu a reușit nici până în prezent să coboare cu picioarele pe pământ și să vadă realitatea în care se află comunitatea de care își bate joc: mizerie, șobolani, blocaje instituționale și ilegalități flagrante constatate de Curtea de Conturi. O primărie complet blocată, în care interesul cetățenilor nu este nici măcar pe ultimul loc în lista de priorități.

Mesajul PNL Sector 1: ”Clotilde Armand, te așteptăm astăzi la ședința de Consiliu Local să le prezinți cetățenilor raportul integral al Curții de Conturi. Cum ai încălcat legea, de ce și ce măsuri ai luat. Te asigurăm că bucureștenii din Sectorul 1 vor afla oricum toate ilegalitățile comise în primărie, iar justiția își va face treaba”. 

Ne menținem poziția anunțată zilele trecute: consilierii locali PNL Sector 1 se vor ABȚINE ÎN BLOC de la toate proiectele propuse de Clotilde Armand până când Primăria Sectorului 1 va intra în legalitate. Raportul Curții de Conturi îi privește pe cetățeni, pentru că arată cum s-au cheltuit ilegal banii lor. De aceea el TREBUIE SĂ FIE PUBLIC!” a transmis PNL. 

PNL: Curtea de Conturi confirmă că primarul Clotilde Armand a făcut plăți duble și achiziții ilegale de peste 12 milioane

PNL anunță într-un comunicat că au sosit răspunsurile Curții de Conturi la sesizările consilierilor de la sectorul 1. Potrivit PNL, Curtea confirmă că primarul Clotilde Armand a făcut plăți duble și achiziții ilegale în valoare de peste 12 milioane de lei.

”Consilierii locali PNL Sector 1 au sesizat în repetate rânduri instituțiile abilitate în legătură cu derapajele  constante ale Primarului Sectorului 1, iar în această perioadă au început să sosească și răspunsurile, cel mai recent răspuns fiind din partea Curții de Conturi.

Atacurile furibunde și nefondate pe care Clotilde Armand le emană la adresa noastră în această perioadă, atât în media, cât și pe contul său de Facebook, sunt doar o tentativă de a-și masca ilegalitățile.

Răspunsul Curții de Conturi este clar: Clotilde Armand a încălcat legea în mod repetat!

Vezi aici ce a constatat, pe scurt, Curtea de Conturi

De asemenea, liberalii de la Sectorul 1 consideră că reacția primarului Clotilde Armand este aberantă, transmițându-i:

”1. Curtea de Conturi nu este un moft. Legea e lege pentru toți. 

2. Se pare că uită ca a fost mandatată de consiliu de mult timp să recupereze orice prejudiciu. Plus că ea se tot erijează în procuror”. 

Vezi aici decizia

Curtea de Conturi a constatat o serie de nereguli în activitatea Primăriei Sectorului 1, în anul 2021, conform unei decizii emise în data de 17 iulie 2022. Dan Podaru, consilier local PNL, afirmă că "Documentul demonstrează faptul că acțiunile primarului Clotilde Armand referitoare la contractul de salubritate urmăresc alte interese decât interesele firești ale cetățenilor și că primarul încearcă din răsputeri să anuleze contractele legale în vigoare într-o manieră abuzivă, urmărindu-și doar interesele personale”. 

Citește aici continuarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel