Este oficial! Manchester United are un nou antrenor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Olandezul Erik ten Hag va fi antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United începând din această vară, urmând să-l înlocuiască pe actualul manager interimar, germanul Ralf Rangnick, la finalul sezonului, a anunţat joi clubul din Premier League, citat de Reuters.

Erik ten Hag, în vârstă de 52 de ani, pregăteşte în prezent formaţia Ajax Amsterdam, actualul lider al campionatului Olandei. El a semnat un contract valabil până în 2025 cu gruparea de pe Old Trafford, cu o opţiune pentru un sezon suplimentar.

'Manchester United este încântat să anunţe numirea lui Erik ten Hag ca manager al primei echipe masculine, sub rezerva exigenţelor legate de viza de muncă, de la sfârşitul acestui sezon şi până în iunie 2025, cu opţiune de prelungire pentru încă un an', precizează clubul Manchester United într-un comunicat.

'O mare onoare să fiu numit antrenor al lui Manchester United şi sunt foarte încântat de provocarea care urmează'

'Este o mare onoare să fiu numit antrenor al lui Manchester United şi sunt foarte încântat de provocarea care urmează. Cunosc istoria acestui mare club şi pasiunea fanilor şi sunt absolut hotărât să dezvolt o echipă capabilă să ofere succesul pe care îl merită', a afirmat Erik ten Hag, citat de site-ul oficial al clubului englez. 

 Conform presei britanice, Manchester United a acceptat să plătească compensaţii de aproximativ 2,5 milioane de lire sterline clubului Ajax Amsterdam, pentru a-i convinge pe oficialii acestei grupări să-i elibereze pe Erik ten Hag şi pe secundul acestuia, Mitchell van der Gaag, notează Agerpres.

FC Liverpool a învins categoric cu scorul de 4-0 pe Manchester United

FC Liverpool a învins fără drept de apel pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formaţia Manchester United, marţi seară, în într-o partidă restantă contând pentru cea de-a 30-a etape a campionatului de fotbal al Angliei.

Atacantul egiptean Mohamed Salah a reuşit o dublă pentru "cormorani", în minutele 22 şi 85, celelalte goluri fiind marcate de columbianul Luis Diaz (5) şi senegalezul Sadio Mane (68).

În minutul 7 al jocului de pe stadionul Anfield, fanii lui Liverpool au aplaudat timp de un minut în semn de solidaritate cu portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul lui Manchester United, care nu a fost convocat pentru acest derby, după decesul unuia dintre cei doi nou-născuţi ai săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel