"Este normal și chiar sănătos". De ce se ceartă Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, de față cu cele trei fetițe ale lor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Laura Cosoi
Sursa foto: Facebook Laura Cosoi
Laura Cosoi a recunoscut că se mai ceartă cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, de față cu cele trei fiice ale lor, considerând că acest lucru este benefic pentru ele.

"Cred că este normal și chiar sănătos să existe și păreri contradictorii într-o familie, dar, dincolo de acest aspect, în lucrurile cele mai importante care vizează familia noastră, atât eu, cât și Cosmin suntem pe aceeași lungime de undă, și asta cred că este o lecție foarte importantă, în primul rând, pentru copii. Dincolo de acest aspect, noi ne mai și certăm de față cu copiii, bineînțeles că nu ne referim aici la conflicte mari, ci la un soi de contrazicere sau mici conflicte, pentru că mi se pare importantă lecția împăcării și, dincolo de faptul că sunt expuse la o ceartă între părinți, ele învață că ne iubim în orice context", a spus Luara Cosoi, într-un interviu pentru viva.ro.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împreună trei fetițe și, în curând, familia lor se va mări. Cei doi mai așteaptă un copil.

Întrebată, în cadrul unui interviu, ce fel de mamă este, Laura Cosoi a mărturisit că este una blândă, însă este ajutată mult și de fiicele sale. "Uneori nu-mi ies toate situațiile. Încerc să fiu mult mai îngăduitoare, să pun în coș lucrurile care chiar contează, adică să nu sar cumva cu gura pe ele imediat. Doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mereu mie", mai spune actrița.

Vezi și: Cum reușește Laura Cosoi să meargă înainte, după cei mai grei doi ani din viața sa: E foarte greu să procesezi că se termină. Și frica asta... Îmi dau seama că nu sunt bine 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel